به گزارش جام جم آنلاین؛ محمد جامعی، مدیر روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان در همین رابطه توضیح داد: نمایشگاه صنایع دستی و فرهنگ اقوام با هدف حمایت از صنعتگران محلی بصورت مشترک بمدت چهار شب بین ادارهی میراث فرهنگی شهرستان اهواز و شرکت فولاد خوزستان در محلِ منازل ۲۰۰ دستگاه فولاد برگزار شد.
جامعی افزود: در بخش صنایع دستی ۳۹ صنعتگر در قالب ۳۲ غرفه در ۱۷ رشتهی صنایع دستی حضور داشتند. در بخش اقوام نیز در محل نمایشگاه و به منظور ارائهی آداب و رسوم، پوشش، گویش و موسیقی اقوام به اجرای برنامه پرداختند.
مدیر روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان یاداور شد: در این نمایشگاه محصولاتی همچون البسهی محلی، صنابع دستیِ سنتی و بومی، سوزندوزی، چرم دست دوز، سفال، صنایع چوب، زیورآلات، کاشی سنتی، حصیربافی و ...عرضه شد.
جامعی یکی از اهداف اصلی مدیریت شرکت فولاد خوزستان در بخش مسئولیتهای اجتماعی را حمایت و توجه به تولیدات محلی عنوان کرد و افزود: صنایع دستی از یک سو فعالیت در حوزهی اقتصادی است که هم می تواند روی رشد صادرات غیرنفتی کشور تاثیر فزآینده بگذارد و زمینه اشتغال فراوانی را ایجاد کند و هم از سوی دیگر بستری برای معرفی بهتر فرهنگ و هنر باشد. با توجه به این دو کارکرد، همزمان صنایع دستی و تاثیرات آن در رشد اقتصادی استان ضروری است که ما در مجموعهی فولاد خوزستان برای نخستین بار سعی داریم به شکلی موثر از این صنعت حمایت کنیم.
وی گفت: هنرهای سنتی و صنایع دستی هر یک با مفهوم خاص خودشان یکی از مهمترین وجوهات فرهنگی و اقتصادی گردشگری اهواز و استان خوزستان محسوب میشوند. قابلیت بهره برداری اقتصادی از هنرهای سنتی استان خوزستان یکی از اصلی ترین مزایای پرداختن به صنعت گردشگری و تقویت بخش فرهنگی آن است.
وی تاکید کرد: امیدواریم حمایت از صنایع دستی از سوی صنایع استان تبدیل به یک رویهای مستمر شود.