به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد با اعلام این خبر گفت: هرگونه مرمت، تعمیر و ساخت و ساز باید دارای پروانه و مجوز از شهرداری باشد و بدون اخذ مجوز، در کمیسیون مربوطه منجر به اعمال ماده 10 قانون حمایت از مرمت و احیای بافت های تاریخی فرهنگی خواهد شد.
علیرضا نقوی افزود: همشهریان گرامی به ویژه ساکنین محترم در بافت تاریخی قبل از هرگونه اقدامی به شهرداری منطقه مراجعه کنند تا مراحل آن توسط میراث، تایید نقشه و اعطای مجوز منطقه انجام شود در غیر این صورت هرگونه تخلفی طبق ماده 10 قانون حمایت از مرمت و احیای بافت های تاریخی فرهنگی به تخریب منجر می شود.
وی با اشاره به قانون حمایت از مرمت و احیای بافت های تاریخی فرهنگی مصوب سال 1398 مجلس شورای اسلامی گفت: در این قانون به تفصیل کلیه مسائل مربوط به بافت های تاریخی را بیان نموده و با شرح وظایف هر دستگاه که شهرداری ها را نیز شامل می شود، به خوبی بازگردانی یک اثر به وضعیت اصیل و پایدار را بیان کرده است.
مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد با تاکید مجدد برای اخذ مجوزهای قانونی از شهرداری افزود: در ماده 10 این قانون رسیدگی به تخلفات ساختمانی املاک واقع در حریم آثار و محدوده بافت های تاریخی فرهنگی بیان شده است که کمیسیون های موضوع مواد (۹۹) و (۱۰۰) قانون شهرداری ها، مکلفند منحصراً قلع و قمع مستحدثات بدون پروانه و یا مازاد بر پروانه ساختمانی صادر شده را در صدور رای لحاظ کنند و شهرداری منطقه بافت تاریخی یزد نیز این مهم را مدنظر قرار داده است.
علیرضا نقوی ضمن تاکید بر حفاظت از بافت تاریخی شهر یزد که به ثبت جهانی رسیده است گفت: شهرداری به عنوان یک تکلیف در تخصیص بودجه سالانه شهر، بافت های مذکور را در اولویت قرار می دهد و از ساکنین حمایت خواهد کرد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد