نگاهی به ریشه اتهامات رژیم‌صهیونیستی

سناریوهای سوخته تل‌آویو علیه مقاومت

در هفته اخیر مقام‌های صهیونیست بارها اتهام‌ها و دروغ‌های متعددی علیه ایران و گروه‌های مقاومت مطرح کرده‌اند که با اهداف خاصی انجام شده است، مهم‌ترین هدف این کار مشروعیت‌بخشی به هر نوع اقدام علیه مقاومت است. در نخستین مورد اتهام دیوید بارنیا، رئیس موساد در سخنانی اعلام کرد که در سال جاری میلادی کشورش دست‌کم ۲۷عملیات تروریستی را علیه شهروندان صهیونیست در چهار گوشه جهان خنثی کرده است. وی در مقابل تهدید کرد که هر نوع اقدامی جواب داده خواهد شد.
کد خبر: ۱۴۲۳۵۴۰
بارنیا گفت، آن دسته از مقام‌هایی که بکوشند سلاح و عناصر مبارز وارد سرزمین‌های اشغالی کنند، مقابل دیدگان همگان بهای اقدام‌شان را خواهند پرداخت. بعد از این سخنان، گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که حزب‌ا...در ۲۰کیلومتری مرزهای اشغالی اقدام به تأسیس فرودگاه کرده که از آن در راستای حملات پهپادی علیه منافع رژیم صهیونیستی استفاده می‌شود. اتهام‌زنی‌ها به همین موارد ختم نشد و روزنامه الحدث در گزارشی مدعی شد، حزب‌ا... از فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری به صادرات سلاح اقدام می‌کند. در چند روز اخیر رسانه‌های صهیونیستی بار دیگر اقدام به اتهام‌زنی علیه ایران کردند و مدعی شدند، کشورمان به وسیله ارمنستان برای حزب‌ا... سلاح ارسال می‌کند. آنها این‌گونه ادعا کردند، ایران در راستای حمایت از ارمنستان و پنهانی از این کشور و به بهانه کمک به حزب‌ا... به ارسال سلاح اقدام می‌کند. این اتهامات و هماهنگی مقامات صهیونیستی در موضع‌گیری علیه ایران و گروه‌های مقاومت حکایت از این دارد که با وجود روابط پیچیده و پر تنش در داخلی سرزمین‌های اشغالی که روز‌به‌روز بر سطح تنش‌ها افزوده می‌شود تمام صهیونیست‌ها در یک موضوع اتفاق نظر دارند و آن، متهم کردن ایران به دست داشتن در همه مشکلات امنیتی پیش‌روی این رژیم در سراسر فلسطین اشغالی و نیز افزایش عملیات مقاومت فلسطین در کرانه باختری است. 

تازه‌ترین اتهام صهیونیست‌ها علیه ایران

سازمان سایبری رژیم صهیونیستی، ایران را به انجام یک حمله سایبری متهم کرده که به افشای اطلاعات شخصی هزاران نفر در اراضی اشغالی منجر شده است. طبق ادعای روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست، این حمله با ارسال پیام‌های جعلی به کاربران یک وبسایت کاریابی انجام شده و سپس اطلاعات هزاران نفر افشا شده است. هکرها طی ماه‌های گذشته بارها نهادها و سازمان‌های حیاتی رژیم صهیونیستی را هدف حملات سایبری گسترده قرار داده‌اند. گابی پورتنوی، رئیس سازمان امنیت سایبری رژیم صهیونیستی، اواخر سال گذشته، اذعان کرده بود که این رژیم هر ماه با ده‌ها حمله سایبری مواجه است.

راهبردهای نخ‌نما برای خروج از بحران

رژیم صهیونیستی به‌دلیل بحران داخلی نشأت گرفته از مشکلات امنیتی و اعتراض‌های هفتگی به‌دنبال راهبردهایی برای خروج از بحران‌ها و مقصرنمایی از محور مقاومت است. به همین دلیل به انحای مختلف سعی می‌کند سطح تهدیدها را علیه خود افزایش دهد تا به این وسیله مظلوم‌نمایی کند و اقدامات احتمالی خود را در قالب حملات محدود به برخی مناطق همچون سوریه مشروعیت ببخشد. همه این موارد نشأت گرفته از استیصال و درماندگی رژیم صهیونیستی در مقابله با بحران‌های داخلی است و این نوع سخنان و مواضع در راستای سرپوش گذاشتن بر چالش‌هاست. احزاب تندروی کابینه رژیم صهیونیستی و نتانیاهو تمام بحران‌های بی‌شمار داخلی را نادیده می‌گیرند و ایران را به دشمنی متهم می‌کنند تا به این وسیله بتوانند همه طرف‌های رژیم اشغالگر را متحد و این‌گونه القا کنند که  تهدید کنونی ایران کاملا متفاوت از تهدیدهای قبلی است. ازمنظر تل‌آویو، مقصر دانستن ایران باعث دامن‌زدن به بی‌ثباتی در منطقه می‌شود و می‌تواند همه صهیونیست‌ها را برسر مقابله با دشمن فرضی متحد کند و عاملی شود تا از هرگونه پاسخگویی در زمینه نقض مداوم حقوق فلسطینیان اجتناب کند.

۴دلیل صهیونیست‌ها  برای اتهام‌زنی‌‌

همه موارد و اتهاماتی که علیه مقاومت مطرح می‌شود را می‌توان در راستای چهار هدف عمده ارزیابی کرد.
مشروعیت‌بخشی برای اقدام علیه منافع ایران و گروه‌های مقاومت: صهیونیست‌ها به‌دنبال آن هستند که مقاومت را به‌عنوان عامل اصلی تنش و درگیری در منطقه اعلام و هرگونه حمله به منافع مقاومت را با اقدامات احتمالی خود توجیه کنند. به‌عنوان نمونه حملات اخیر رژیم صهیونیستی به طرطوس و درعا در سوریه نشان‌دهنده این موضوع است.
تلاش برای نشان دادن افزایش سطح تهدیدها علیه رژیم صهیونیستی: رژیم صهیونیستی همواره به‌دنبال آن بوده در جهان مظلوم‌نمایی کند، به این وسیله گزاره خود را در معرض افزایش تهدیدهای مقاومت و با این مورد خود را در جایگاه قربانی قرار دهد. این اقدام از سویی برای صهیونیست‌ها باعث اقدام خواهد شد و از سوی دیگر در صورت هرگونه اقدام احتمالی می‌تواند تحرک خود را در راستای هدف نخست، یعنی مشروعیت‌بخشی موجه جلوه دهد. البته کابینه نتانیاهو از چنین شرایطی در راستای اهداف دیگر استفاده خواهد کرد و  به این وسیله به‌دنبال وحدت سیاسی و اجتماعی در داخل سرزمین‌های اشغالی در راستای مقابله با تهدیدهای ادعایی و واهی مقاومت است.
تصاعدی نشان دادن سطح تهدیدهای محور مقاومت: همان‌گونه که در موارد اتهامی مشاهده شد، صهیونیست‌ها اتهامات را مختص ایران یا یک گروه مقاومت نکرده‌ و سعی می‌کنند سطح تهدید را گسترش دهند و آن را مختص همه گروه‌های مقاومت بدانند تا به این وسیله نشان دهند سطح تهدیدهای محور مقاومت فقط به یک گروه یا بازیگر ختم نمی‌شود. بنابراین صهیونیست‌ها به‌دنبال آن هستند که درهم تنیدگی خاصی میان موضوعات امنیتی و گروه‌های مقاومت ایجاد کنند تا به این وسیله اقدامات احتمالی در سطوح مختلف انجام دهند.
ایجاد فضای ضد‌مقاومت در منطقه، جهان و القای گزاره تنش‌زا بودن محور مقاومت: صهیونیست‌ها در این گزاره دنبال آن هستند تا حضور گروه‌های مقاومت را در کشورهای هدف به‌عنوان تهدید برای همان دولت‌ها و سپس کل منطقه تعریف کنند و با این دوگانگی نوعی تقابل داخلی میان گروه‌ها و دولت‌های هدف به‌وجود آورند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها