حسام الدین برومند در خصوص ضرورت آرامش در دانشگاه ها و مقابله با سیاسی کاری برای حفظ شان علمی دانشگاه به جام جم آنلاین گفت: بدون شک امروز رسالت اصلی دانشگاه حركت در دالان توليد علم و به حركت در آوردن جنبش نرم افزارى است.
وی افزود: تا زمانى كه توليد علم و جنبش نرم افزاري در جامعه عينيت نيابد نمىتوان انتظار داشت دانشگاه تأثيرگذارى خاصى در حوزه هاى مختلف از صنعت، اقتصاد و كشاورزى گرفته تا حوزه هاى فكري، فلسفى و فرهنگ داشته باشد.
برومند تصریح کرد: همچنانکه دانشگاه بايد در تدوين، طراحى و مهندسى مدل پيشرفت در كشور مبتنى بر نگرش و انديشه اسلامي- ايرانى پيشقراول باشد و آمادگى به چالش كشيدن الگوهاى غربى كه نسبت به الگوى اسلامى - ايرانى فاقد مرحجات ارزشى و منطقى است را داشته باشد.
وی افزود: اما در این میان آنچه نبايد مورد غفلت يا تغافل قرار بگيرد سوء استفاده برخى از افراد و جريان هاى به كمين نشسته و عناصر و مجموعه هاى خود باخته و معمولا غربگرايى است كه خود را به جنبش دانشجويى متصل مى كنند و هدفى جز انحراف اين جنبش از مسير اصلى و رسالت واقعى دانشگاه ندارند.
این کارشناس مسائل سیاسی گفت: اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱، نشان داد دشمن برای دانشگاه برنامه ریزی کرده و با سناریوهای متعدد می خواهد در مسیر علمی دانشگاه، انحراف ایجاد نماید.
این فعال رسانه ای با بیان اینکه امروز هم علی رغم اینکه در فتنه سال گذشته شکست بزرگی خوردند و در سودای تجزیه ایران، ناکام ماندند ولی همچنان تقلا می کنند دانشگاه را به ناآرامی بکشانند.
به اسم آزادی و به اسم انتقاد، نسخه سیاسی کاری برای دانشجو می پیچند ولی طرفی نخواهند بست؛ چون شاکله دانشگاه دست هوچی گران و سناریونویسان سکولار را خوانده است و نمی گذارد تولید علم و جنبش نرم افزاری را معطل یا منحرف نمایند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد