به گزارش جام جم آنلاین، آین اختتامیه شانزدهمین جایزه جلال آل احمد و معرفی برگزیدگان این رویداد عصر امروز چهارشنبه ششم دی ماه ۱۴۰۲ در تالار وحدت برگزار شد.
در این رویداد محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات، یاسر احمدوند معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهدی رمضانی دبیر کل نهاد کتابخانههای عمومی، حامد محقق معاون شعر و ادبیات داستانی خانه کتاب و ادبیات و گلعلی بابایی دبیر علمی شانزدهمین دوره جایزه جلال حضور داشتند.
مشروح اسامی برگزیدگان شانزدهمین جایزه جلال آل احمد را در ادامه میخوانید:
بخش مستند نگاری و داستان کوتاه
کتاب «عملیات احیا» نوشته محمد حکم آبادی از انتشارات راه یار در این بخش به عنوان اثر شایسته انتخاب شد و مبلغ صد میلیون تومان به همراه لوح تقدیر و تندیس جایزه را دریافت کرد.
کتاب «من اعتراف میکنم؛ زندگی و زمانه وحید افراخته» نوشته محمد رحمانی از انتشارات ایران نیز در این بخش به عنوان اثر برگزیده انتخاب شد و توانست لوح تقدیر، تندیس جایزه و مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان را دریافت کند.
گلعلی بابایی، اسماعیل جانعلی پور، محمدعلی مرادیان، بهناز ضرابی زاده، مهدی کفاش، محمد خزایی، مهدی رمضانی، جوایز این بخش را اهدا کردند.
بخش داستان کوتاه
کتاب «از قبل یکشنبه میشود» نوشته علی شاه مردادی از نشر خزه در این بخش به عنوان اثر شایسته تجلیل انتخاب شد و توانست لوح تقدیر، مبلغ ۵۰ میلیون تومان به همراه تندیس جایزه را دریافت کند.
داوران بخش مجموعه داستان کوتاه این دوره نیز محمد علی رکنی (داستان نویس)، مهدی کفاش (داستان نویس)، حبیب یوسف زاده (داستان نویس) بودند.
بخش ویراستاری
سپیده شاهی در این بخش برای ویراستاری کتاب» «روزهای پیام بری» نوشته روح الله شریفی از انتشارات سوره مهر لوح تقدیر، تندیس و مبلغ ۳۰ میلیون تومان جایزه نقدی را دریافت کرد.
داوران این بخش مهدی صالحی، راضیه حقیقت، حسن یعقوبی بودند.
بخش ویژه آرمان فلسطین
کتاب «صور» نوشته حسین علی جعفری از انتشارات سروش به عنوان اثر منتخب لوح تقدیر، تندیس و مبلغ ۳۰ میلیون را دریافت کرد.
کتاب «متاستاز اسرائیل» نوشته کوروش علیانی از انتشارات جام جم نیز در این بخش به عنوان اثر منتخب لو ح تقدیر، تندیس و مبلغ ۳۰ میلیون تومان را دریافت کرد.
بخش نقد ادبی
در این بخش اثر برگزیدهای انتخاب نشد و تنها کتاب «آخر الزمان در رمانهای آپوکالیپتیک» نوشته ساره زیرک توانست لوح تقدیر، تندیس و مبلغ صد میلیون تومان را به عنوان اثر شایسته تقدیر دریافت کند.
کامران پارسی نژاد، محمدرضا سنگری و احمد شاکری داوران این بخش بودند.
داستان بلند و رمان
در این بخش دو اثر به عنوان برگزیده مشترک این دوره معرفی شدند.
کتاب «بیروط» نوشته ابراهیم اکبری دیزگاه از انتشارات صاد لوح تقدیر، تندیس و مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان را دریافت کرد.
کتاب «غمسوزی» نوشته اعظم عظیمی از انتشارات شهرستان ادب نیز لوح تقدیر، تندیس و مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان را در این بخش دریافت کرد.
راضیه تجار، علی اصغر عزتی پاک، مهدی گرد فیروزجایی داوران این بخش بودند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: