به گزارش جام جم آنلاین، سازمان جهانی غذا گزارش داد که حدود ۵۷۷ هزار نفر از ساکنان غزه که یک چهارم از مردم این باریکه را تشکیل میدهند، از گرسنگی رنج میبرند.
سازمان عفو بینالملل نیز اخیرا در بیانیهای هشدار داد: «خطر تبدیل شدن غزه از یک زندان باز به یک قبرستان بزرگ در حال تحقق در برابر چشمانمان است».
این نهاد بینالمللی اضافه کرد: «تمام کشورهای جهان این تعهد قانونی بینالمللی را دارند که در راستای جلوگیری از نسل کشی در نوار غزه اقدام کنند».
آژانس پناهجویان سازمان ملل نیز روز سه شنبه اعلام کرد که نوار غزه به دلیل حملات رژیم اسرائیل به «مکانی غیرقابل سکونت» تبدیل شده است.
«عدنان ابوحسنه»، سخنگوی آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان گفت: «غزه بدترین مکان روی زمین است و در حال تبدیل شدن به مکانی غیرقابل سکونت است.»
وی افزود: «۱.۹ میلیون آواره در سراسر این منطقه وجود دارد که از این تعداد حدود ۱.۴ میلیون نفر در ۱۵۵ مدرسه و پناهگاه تحت اداره سازمان ملل زندگی میکنند.»
این در حالی است که «اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت نوار غزه، بعدازظهر امروز (شنبه)، از افزایش شمار شهدای فلسطینی خبر داد.
اشرف القدره ابتدا گفت: «دشمن اسرائیلی طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۲ کشتار جمعی در نوار غزه انجام داده که در پی آن، ۱۳۵ نفر شهید و ۳۱۲ نفر مجروح شدهاند».
سخنگوی وزارت بهداشت غزه در ادامه اعلام کرد که در مجموع، تعداد شهدای فلسطینی از هفتم اکتبر (پانزدهم مهرماه) تاکنون به ۲۳ هزار و ۸۴۳ نفر رسیده و تعداد مجروحان نیز به ۶۰ هزار و ۳۱۷ نفر افزایش یافته است.
ارتش اسرائیل از هفتم ماه اکتبر حملات ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده که منجر به ویرانی بسیاری از زیرساختهای این منطقه بخصوص زیرساختهای بهداشتی غزه شده است.
اکثر مردم غزه به دنبال ویرانی خانههایشان در این حملات آواره شدهاند و در بیمارستانها، مدارس و چادرها سکونت دارند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد