به گزارش جام جم آنلاین مازندران،علی درویش نیا با اشاره به کشت نیشکر در 105 هکتار اراضی زراعی شهرستان قائم شهر، گفت: امسال 262 تن نیشکر در مزارع این شهرستان تولید شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر با بیان اینکه این شهرستان در کشت و تولید این محصول رتبه دوم استان را به خود اختصاص داده است، افزود: 18 کارگاه صنعتی و 71 کارگاه سنتی فرآوری نیشکر در این شهرستان وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه برداشت نیشکر از اوایل آذر ماه شروع تا اواخر بهمن ماه در این شهرستان انجام می شود، افزود: عملکرد این محصول در هر هکتار، 2 هزار و 500 کیلوگرم و قیمت هر کیلوگرم فرآورده شکر سرخ 130 هزار تومان است.
این مسوول با بیان اینکه نیشکر از گیاهان چند ساله و از خانواده گرامینه (گندمیان) به شمار می آید و برگ های نیشکر دراز، نازک و صاف و دارای گلبرگ های موازی و فاقد دم برگ بوده و ساقه نیشکر به صورت استوانه ای و بند بند است، اضافه کرد: قند نسبتاً زیادی در نیشکر ذخیره میشود و رنگ ساقه در گونه های مختلف از بنفش و قهوه ای تا سبز مایل به زرد تغییر می کند.
وی با بیان اینکه نیشکر یا همان شکر قرمز یکی از محصولات بومی این شهرستان به شمار می آید، گفت: عملیات کاشت و برداشت نیشکر در روستاهای آهنگرکلا، پرچینک، سید ابوصالح، سیف کتی، شهرودکلا، چپی، گل افشان، کرچنگ، قادیکلای بزرگ و واسکس این شهرستان انجام می شود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»:
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد