به گزارش جام جم آنلاین همدان، فریدالدین نصریوف، سفیر ازبکستان در ایران در نشست تخصصی رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی همدان و بوعلیسینا با هیأت رسمی بخارا_ازبکستان بر لزوم استفاده از ظرفیتهای مشترک علمی، تحقیقاتی و فنی در استانهای همدان و بخارا تأکید و اظهار کرد: اطلاعات خوبی در این نشست رد و بدل شد که میتواند در راستای معرفی ظرفیتهای مشترک در دو استان و افزایش روابط و تقویت تعاملات مورد استفاده قرار گیرد.
وی با معرفی برخی از ظرفیتهای منطقهای و کشوری ازبکستان عنوان کرد: کشور ازبکستان بعد از استقلال در سال ۱۹۹۱، جهشهای متعددی را در حوزه جمعیت، صنعت و... تجربه کرده است که در راستای همسو کردن این ظرفیتها و توسعه همه جانبه، تعامل با کشورهای منطقه را مد نظر قرار دادهایم.
فریدالدین نصریوف سفیر ازبکستان در ایران با بیان اینکه در ازبکستان حمایت از دانشگاههای خصوصی و دولتی بسیار است تبیین کرد: بر این اساس، ما آماده میزبانی و تقویت تعاملات در حوزه دانشگاهی و صنعت با کشور ایران به ویژه استان همدان هستیم.
دکتر مجذوبی رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان در نشست تخصصی رؤسای دانشگاههای علومپزشکی همدان و بوعلی با هیأت رسمی بخارا (ازبکستان) با اشاره به آمادگی این دانشگاه در راستای تقویت تعاملات و همکاری در زمینههای تخصصی علمی، درمانی و پژوهشی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان از وجود ۵۲۵ هیأت علمی و ۱۴ هزار پرسنل و ۷ هزار دانشجو برخوردار است.
وی افزود:۱۱ دانشکده و معاونت بینالملل، ۶۰ آزمایشگاه و ۲۰ مرکز تحقیقاتی در این مجموعه فعال است و دانشگاه در رتبهبندی بینالمللی شانگهای بین دویست دانشگاه برتر دنیا قرار گرفته است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: از اهداف این دانشگاه، بینالمللی سازی است و در این خصوص در زمینه آموزش، همکاریهایی را با دیگر کشورها از جمله عراق آغاز کردهایم و از بیش از ۱۰ کشور پذیرش دانشجو داریم و این آمادگی را داریم که به موضوع تبادل استاد هم ورود کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه فناوری به تولید ۸۲ محصول دست یافتهایم که دستگاه سنگشکن کلیه و مواد غذایی ویژه برخی بیماریهای از جمله این تولیدات است، همچنین از دیگر ظرفیتهای این دانشگاه این است که ۸ مرکز و بیمارستان دارای امکانات پذیرش بیمار خارجی و گردشگر سلامت در استان وجود دارد و آماده پذیرش بیمار و ارائه خدمات در همه حوزههای سلامت هستیم.
دکتر مجذوبی با بیان اینکه هزینه اعمال جراحی، در استان ما ۳۰ تا ۵۰ درصد از برخی کشورهای منطقه کمتر است، تبیین کرد: توریسم سلامت یکی از حوزههای اثرگذار و مهم در تعاملات مشترک است که میتواند محور همافزایی دو استان قرار گیرد.
دکتر رضوان رییس دانشگاه بوعلیسینا نیز در این جلسه به تبیین ظرفیتها و امکانات این دانشگاه پرداخت.
در پایان این دیدار تندیس حکیم ابن سینا و صنایع دستی استان به عنوان یادبود از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان به سفیر ازبکستان اهدا شد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد