این تفاهمنامههای همکاری در راستای اجراي سیاستهای کلی علم و فناوري ابلاغي از سوی مقام معظم رهبري مبني بر "حمايت از تأسيس و توسعه شهركها و پاركهاي علم و فناوري" و سياستهاي دولت در جهتدهي سرمايههاي اجتماعي به سوي كسبوكارهاي دانشبنيان به امضای دکتر پاکنژاد، رئیس پارک علم و فناوری گلستان و دکتر شتایی، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان رسید.
رئیس پارک علم و فناوری استان گلستان در این آیین با اشاره به سابقه همکاریهای فیمابین دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و پارک گلستان، بیان داشت: انعقاد این تفاهمنامهها انشالله موانع همکاریهای دانشگاه و پارک را برطرف و امکان ارائه خدمات به شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور را فراهم و تسریع خواهد بخشید.
دکتر پاکنژاد انعقاد این دو تفاهمنامه را زمینهساز توسعه کسبوکارهای نوپا، واحدهای فناور و دانشبنیان و در نهایت توسعه زیستبوم نوآوری در استان گلستان دانست و بر اجرایی شدن تمامی مفاد آنها تاکید و از آمادگی کامل این پارک برای عملیاتی نمودن تفاهمنامههای منعقده خبر داد.
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نیز در این آئین با اشاره به مراحل و روند راهاندازی مرکز رشد مشترک و لزوم همکاری در جهت راهاندازی پردیس علم و فناوری مشترک بین دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی گرگان و پارک علم و فناوری گلستان گفت: بر اساس تفاهمنامههای منعقد شده زمینه مشارکت بیشتر علمی و پژوهشی توسعه خواهد یافت.
دکتر شتایی با تأکید بر لزوم همکاری همه ارکان وابسته به وزارت علوم در جهت پیشرفت علمی استان و رفع چالشهای موجود تصریح کرد: تاکنون دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به عنوان دانشگاه معین استان تلاش کرده است مساعدتهای زیادی در راستای پیشرفت و توسعه پارک علم و فناوری استان داشته باشد و تفاهمنامههای منعقد شده این همکاریها را تسهیل خواهد کرد.
در پایان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با اشاره به حمایت پارک علم و فناوری استان از واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه، بر تسریع راهاندازی پردیس علم و فناوری مشترک تأکید کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد