به گزارش جام جم آنلاین لرستان سید عماد شاهرخی در رویداد فناورانه دانشبنیان و بهرهور بر مبنای حل چالشهای راهبردی و مسئله محور، اظهار کرد: در ابتدای پیروزی انقلاب با ۳۶ میلیون جمعیت حدود ۲۵ میلیون تن غذا تولید میکردیم، در حال حاضر که جمعیت کشور ۸۵ میلیون نفر است ۱۲۵ میلیون تن غذا تولید میشود و پیشبینی شده تا سال ۱۴۳۰ جمعیت کشور به ۱۰۳ میلیون نفر میرسد پس تا آن زمان باید بتوانیم ۱۹۰ میلیون تن غذا تولید کنیم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به توسعه شهرها، شهرکها، جادهها و ... در آینده کاهش اراضی را داریم پس برای تأمین این مقدار غذا حتماً باید بتوانیم افزایش عملکرد را در واحد سطح داشته باشیم، پس برای دستیابی به این مقدار تولید، راهی جز ترویج و توسعه کشاورزی فناور و دانشبنیان وجود ندارد. در واقع کشاورزی دانش بنیان، ضامن امنیت غذایی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اضافه کرد: برگزاری رویداد مبارک فناور به همت سازمان جهاد کشاورزی لرستان با حضور شرکتهای دانشبنیان نیز در راستای این هدف بوده است.
شاهرخی بیان کرد: تاکنون ۲۸ طرح و مقاله به دبیرخانه ارائه شده که از میان آنها هشت طرح انتخاب و امروز با نظر داوران سه طرح از آنها به مرحله کشوری راه پیدا میکند. البته ما باید به تمام فناوران استان کمک کنیم و سعی میشود تمام ۲۸ طرحی که ارائه شده بررسی شوند و در جهت رفع موانع و مشکلات آنها اقدام شود تا به مرحله اجرا برسند.
وی ادامه داد: در حوزه آب، ادوات و تجهیزات، کاهش ضایعات و... نیاز به کارهای تحقیقاتی داریم که بتوانیم همزمان با افزایش عملکرد در واحد سطح با کاهش ضایعات و استفاده از روشهای نوین، افزایش تولید را در کشور داشته باشیم.
رئیس جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: جهت تامین اعتبار چندین طرح فناورانه پیگیری لازم به عمل آمده است و در صورت نیاز مکان و تسهیلات در اختیار آنها قرار داده و حتماً حمایتهای مادی و معنوی از این افراد صورت خواهد گرفت.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد