به گزارش جام جم آنلاین، شادروان در عرصههای گویندگی در رادیو و دوبله، بازیگری و ... یکتا بود و صدای ماندگار و بیبدلیلش تا ابد در یادها به یادگار خواهد ماند. وی طی هشت دهه تلاش بیوقفه، استادی را در حق شاگردانش تمام کرد؛ به طوری که از او گفتن برای بسیار از هنرمندان و پیشکسوتان سخت و دشوار است. آنها نمیتوانستند با بهره بردن از کلمات خوبیهای این بانوی هنرمند را توصیف کنند. با همکاران او درباره شادروان علو گفتوگو کردیم.
میکائیل شهرستانی: فروتن بود
به گزارش روابط عمومی معاونت صدا، میکائیل شهرستانی از پیشکسوتان بازیگری، گویندگی و کارگردان و مدرس تئاتر است. او از خاطرات سالهای بسیار دور همکاری با ژاله علو این طور میگوید: ژاله علو جزو معدود بازیگران رادیو بود که در مدیومهای مختلف چه تصویر و چه صدا و صحنه کارنامه درخشانی داشت. از این رو با خیلی از هم سن و سالان خودش متمایز بود. شادروان مهرزاد هم که از هم دورهایهایشان بود همچنین ویژگی هایی را داشت. خانم علو عقبه کارگردانی بیشتری در همه حوزهها داشت. افتخار این را داشتم که در سالهای آغازین همکاریام با رادیو به دفعات در خدمت او باشم. او خیلی متواضع بود و فروتن که اجازه میداد کنارش یاد بگیریم. فخرفروشی نمیکرد. او به ما آموخت درخت هر چه پربارتر افتادهتر باید باشد. به همین دلیل هرگز فخرفروشی نمیکرد.
وی ادامه میدهد: خیلی از صدای نازنینشان مراقبت میکردند. توجه به این موضوع باعث خواهد شد تا هنرمند سالهای بسیاری در حوزه کاریاش فعالیت کند. وظیفه هر هنرمندی است که از خودش مراقبت کند و سلامت نفس، جسم و روح را داشته باشد تا در کارهای بیشتری نقش آفرینی کند. فرقی نمیکند چه در بازیگری، موسیقی، نقاشی و خطاطی و... نقش جدی تر و موثرتری داشته باشد.
مینو جبارزاده: از دست دادن یک بانوی تمام عیار
مینو جبارزاده از هنرمندان توانمند رادیوست. وی شادروان علو را بانویی تمام عیار توصیف میکند و ادامه میدهد: او لحاظ اخلاقی و رفتاری نمونه بود. من از او آموختم. واقعا ما یک هنرمند بزرگ را از دست دادیم، یک بانوی تمام عیار. بیراه نیست بگوییم که یک ستاره از آسمان کم شد. من تعداد زیادی با او کار کردم که کارگردان نمایش بود و افتخار داشتم کنار او بیاموزم. او بسیار با سواد و اهل شعر و شعرخوانی بود. بانو علو با عشق در گردهماییهای ادبی، هنری و ... شرکت میکرد.
نازنین مهیمنی: من مادرم دومام را از دست دادم
نازنین مهیمنی از بازیگران، دوبلورها و کارگردانهای اداره کل نمایش های رادیویی است که از دهه هفتاد وارد این عرصه شده و در برنامههای مختلفی با مرحومه علو همکاری داشت. او بانو علو را همچون مادر و استادی بینظیر توصیف میکند و تصریح میکند: متاسفانه من مادرم دومم را از دست دادم. در این شرایط صحبت کردن در مورد بانوی فرهیخته هنر سخت است. خانم ژاله تکیه گاه و استادم بود و هست.
او که نقش آفرینی در کار و زندگیاش را مدیون صدای ماندگار رادیو میداند، ادامه میدهد: بیشتر مواقع مکالمات خودمان را ضبط و برای خودم تکرار میکردم. هر روزی که با هم حرف میزدیم و منزل او میرفتم، برایم کلاس درس بود. خیلی مدیون او هستم تا ابد. بانو علو همه انرژی را برای آموختن به من و همکاران میگذشت و همیشه از او به نیکی یاد میشد.
شهین نجفزاده: اسطوره را از دست دادیم
شهین نجفزاده، هنرمند ضمن تسلیت به جامعه هنری کشور در توصیف بانو علو بیان میکند: از خانم ژاله گفتن هم سخت است و هم سهل، خانم ژاله واقعا نماد بزرگی، شرافت، زیبایی و هنرمند بود. وجودش نعمت بود، نعمتی که تا ابد برای همه ما جاری است. برخی آدمها اگر دویست سال هم زندگی کنند باز هم رفتنشان خیلی سخت و به نظر زود میآید. انرژِی، عشق، معنویت، زیبایی درون و بیرون و منبع الهامبخش بودنش برای همه ساری و جاری بود. خانم ژاله خیلی شوخ بود و در عین حال بسیار مقتدر، حریمی داشت که هیچکس اجازه ورود به آن را نداشت. خانم ژاله به اندازهای نازنین بود که میتوانم بگویم ما اسطورهای را از دست دادیم. البته برای همیشه در قلب و تاریخ و هنر این مملکت همیشه زنده است.
وی یادآوری میکند: مرحومه خانم توران مهرزاد هم از هم دوره ایهای او بود که خیلی هم با هم دوست بودند. یاد هر دو گرامی و روحشان شاد و در آرامش. من با هر دوی این بانوان نازنین افتخار همکاری داشتم و کنارشان آموختم. به ویژه خانم ژاله که استادی بینظیر بود و برای هما همیشه الهامبخش.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد