نماینده اردبیل در مجلس:

تکمیل راه‌آهن اردبیل - میانه نیازمند ۲۵ هزار میلیارد ریال اعتبار

احد بیوته، نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت روند عملیات اجرایی راه‌آهن اردبیل- میانه کند شده و برای تکمیل آن باید ۲۵ هزار میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده شود.
احد بیوته، نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت روند عملیات اجرایی راه‌آهن اردبیل- میانه کند شده و برای تکمیل آن باید ۲۵ هزار میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده شود.
کد خبر: ۱۴۸۹۵۱۰

احد بیوته روز یکشنبه با اشاره به بازدید خود از پروژه راه‌آهن اردبیل - میانه اظهار کرد: تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه مطالبه مردم اردبیل است و این امر مستلزم تامین اعتبار مورد نیاز است و در غیر این صورت بهره‌برداری از آن باز هم با تاخیر مواجه خواهد شد.

وی افزود: سال گذشته اعتبار مورد نیاز این طرح ۱۵ هزار میلیارد ریال بود که این میزان هم‌اکنون به ۲۵ هزار میلیارد ریال رسیده و در صورت تامین منابع مالی مورد نیاز این طرح تا خردادماه سال آینده بهره‌برداری می‌شود.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی همچنین درباره شروع عملیات اجرایی منطقه آزاد تجاری و صنعتی اردبیل اظهار کرد: هنوز اقدام خاصی در منطقه آزاد تجاری و صنعتی نشده و در مرحله تعیین هیات مدیره است.

بیوته با بیان اینکه پس از تعیین تکلیف منطقه آزاد بیله‌سوار در سه منطقه دیگر استان هم منطقه آزاد تجاری و صنعتی راه‌اندازی می‌شود، افزود: در منطقه آزاد صادرات کالا و جذب سرمایه‌های خارجی به طور کامل آزاد بوده و دولت تلاش می‌کند با راهکار‌های تسهیل کننده‌ای برای صادرات و جذب سرمایه‌های خارجی از طریق این مناطق زمینه‌های مناسب را برای سرمایه‌گذاری و توسعه صادرات و کسب درآمد‌های ارزی به وجود آورد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: بهره‌گیری از قانون مزیت ارزش افزوده برای واحد‌های تولیدی منطقه، آزادی کامل ورود و خروج سرمایه و سود حاصل از فعالیت‌های اقتصادی، مقررات صادرات و واردات و امور گمرکی خاص در منطقه آزاد و بی‌نیازی به صدور روادید (ویزا) برای ورود و خروج اتباع خارجی از مبادی ورودی و خروجی مجاز منطقه از مزایای مناطق آزاد محسوب می‌شود.

حضور هلدینگ سرمایه‌گذاری حوزه معدن در اردبیل/ دستگاه‌های اجرایی همکاری کنند

بیوته با اشاره به حضور هلدینگ سرمایه‌گذاری حوزه معدن به استان اردبیل، خواستار پاسخگویی دستگاه‌ها و هدایت این سرمایه‌گذاران به‌منظور فعالیت در بخش‌های معدنی و رونق اقتصادی از این محل برای استان شد.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم فعالیت هدفمند معادن استان اردبیل، به وجود برخی مزایا برای حوزه معدن از جمله وارد کردن دستگاه‌ها و ماشین‌آلات مورد نیاز بدون عوارض گمرکی و تسهیلات مرتبط اشاره کرد و گفت: بهره‌گیری از ظرفیت معادن برای توسعه استان اردبیل و همچنین ایجاد صنایع مرتبط برای محصولات معدنی در کنار معادن بسیار ضروری و حیاتی است.

بیوته خاطرنشان کرد: برای حضور سرمایه‌گذاران در حوزه معدن، مسائل و مشکلات مربوط به پرونده‌های تعطیلی موقت معدن، طرح‌های غیرمعدنی متداخل با فعالیت‌های معدنی و تفویض اختیار برای تامین مصالح ساختمانی مورد نیاز مورد بررسی قرار گرفته است.

حمایت از گردشگری و صیانت از میراث فرهنگی

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی صنعت گردشگری را یکی از مزیت‌های مهم استان اردبیل ذکر کرد و با بیان اینکه حمایت از این صنعت برای همه مسئولان ضروری است، افزود: صیانت از میراث فرهنگی با توجه به اهمیت حفظ و احیا این مواریث و نقش آن‌ها در توسعه گردشگری و منافع اقتصادی که می‌تواند برای مردم به همراه داشته باشد ضروری است.

وی افزود: استان اردبیل در حوزه صنایع دستی نیز زبانزد عام و خاص است، حوزه‌ای که با فرهنگ بومی منطقه ارتباط دارد و با توجه به اشتغال تعداد زیادی از افراد به این حرفه در وضعیت معیشتی اهالی نیز تاثیر بسزایی دارد.

بیوته ادامه داد: توجه ویژه به هر سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی می‌تواند در رشد و توسعه پایدار استان تاثیرگذار باشد و ما تلاش می‌کنیم با تمام توان از فعالان این سه حوزه حمایت کنیم.

همراهی نمایندگان مجلس برای رفع ناترازی برق در استان

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نیروگاه سیکل ترکیبی اردبیل به تنهایی ۵۰ درصد مصرف گاز استان را به خود اختصاص داده است، افزود: با توجه به ظرفیت تولید برق استان و مصرف کمتر از تولید در استان انتظار می‌رود تولیدکنندگان این استان مشکلی از این بابت نداشته باشند و نمایندگان استان در مجلس هم به طور جدی بر این امر نظارت می‌کنند.

وی تصریح کرد: با تولید برق توسط این نیروگاه نباید قطعی برق در اردبیل ادامه یابد و مجمع نمایندگان استان به جد پیگیر هستند تا این مشکل در استان اردبیل رفع شود.

احداث نیروگاه برقی با سرمایه‌گذاری سه هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال

بیوته در ادامه اخذ مجوز احداث ۶ نیروگاه (chp) با سرمایه‌گذاری سه هزار و ۶۰۰ میلیارد ریالی در شهرستان اردبیل، اخذ دستور تخصیص ۹ هزار میلیارد ریال جهت هزینه خرید ماشین‌آلات برای دهیاری‌ها، اخذ دستور ۲ هزار میلیارد ریالی برای تکمیل طرح‌های آبخیزداری، اختصاص اعتبار ۵۰۰ میلیارد ریالی برای ایمن‌سازی و آسفالت‌ریزی راه‌های روستایی، اخذ دستور تخصیص اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال برای ایجاد کمربندی شهرستان نمین، اخذ دستور ۱۰۰ میلیارد ریال برای نهال رایگان، اخذ دستور اختصاص ۱۰ دستگاه خودرو عملیاتی و واگذاری تعدادی موتورسیکلت و سه عدد دوربین برای یگان حفاظت منابع طبیعی را بخشی از اقدامات خود در ماه‌های اخیر ذکر کرد.

وی در ادامه تخصیص اعتبار ۵۰ میلیارد ریالی برای تاسیس راهدارخانه کورائیم، اختصاص هفت هزار میلیارد ریال بابت آسفالت‌ریزی روستای خانقاه، تخصیص پنج هزار میلیارد ریال برای مرمت و بازسازی قنات روستای محمد جانلو، اخذ دستور مکانیزه کردن آبیاری اراضی کشاورزی حوزه انتخابیه، تجهیز هنرستان شهید دادمان شهر عنبران، اخذ دستور راه‌اندازی شهرک سینما در استان اردبیل و تخصیص بودجه مناسب برای مرمت سازی و احیای مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی از دیگر پیگیری‌های خود در این مدت ذکر کرد.

بنای مجلس تعامل با دولت است

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی تعامل دولت و مجلس را یادآور شد و گفت: مجلس در رای اعتماد به وزیران دولت پزشکیان سنگ تمام گذاشت و این نشان دهنده تعامل سازنده و پویای مجلس با دولت است و در بحث نظارت بر وزیران هم بنای مجلس تعامل با دولت است.

بیوته درباره طرح استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی از سوی برخی نمایندگان مجلس اظهار کرد: تحرکاتی که بدر این زمینه وجود دارد جدی نیست و حتی رئیس مجلس هم نسبت به آن واکنش داد که مطرح شدن استیضاح وزرا در شرایط کنونی به صلاح نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها