نمایشگاه امسال چند ویژگی دارد؛ نخست اینکه شرکتهایی که زنجیره تشکیل داده بودند و به صورت زنجیرهای عمل میکردند، حضور داشتند. در واقع شرکتهایی که تولید را در کل زنجیره دنبال کرده بودند حضور داشتند. ویژگی دوم این است که تعدادی از بانوان و جوانان در نمایشگاه امسال حضور داشتند که توانسته بودند اقدامات فاخری انجام دهند.
ویژگی سوم بازگشت افراد ساکن در خارج از کشور است که اقدام به سرمایهگذاری کردهاند، به ویژه جوانانی که بعد از چند سال حضور در کشورهای دیگر، حالا سرمایهگذاری در ایران را انتخاب کرده بودند و در این نمایشگاه حاضر شدند.
ویژگی بعدی حضور گسترده شرکتهای فعال در حوزه هوش مصنوعی به ویژه هوش مصنوعی کاربردی است.
همچنین در این نمایشگاه در مورد ناترازیهای کشور راهحلهای اساسی و جامعی ارائه شده بود، مثلا چگونه میتوانیم ۱۸ تا ۲۰ هزار مگاوات کسری برق را جبران کنیم؛ مانند تبدیل نیروگاهها به سیکل ترکیبی یا بحثهای انرژیهای نو و تجدیدپذیر .
یکی از مهمترین ویژگی نمایشگاه امسال در کنار ارائه طرحها و راهحلها، در زمینه سرمایهگذاری و تامین مالی آنها بود؛ زیرا مسأله مهم طرحها بیشتر در مورد تامین مالی است که چگونه میتوان با تبدیل مازوت (مادهای که آلودگی ایجاد میکند)، تولید بنزین و گازوئیل انجام داد و چگونه تامین مالی آن انجام شود تا مابهالتفاوت آن، قابلیت تامین ازطریق نظام بانکی و بازار سرمایه را داشته باشد و با اجرای آن بتوان سرمایهگذاری انجام شده را برگشت بدهد.از این جهت نشان میداد یک نمایشگاه اجرایی است که برنامه ۵ساله بخش خصوصی درآن ارائه شده بود؛درحقیقت حُسن نمایشگاه این بودکه وقتی سران قواو وزرای ذیربط این مجموعهها را دنبال میکنند، میتوانند به یک طرح اجرایی برسند که جنبه پاسخگویی نیز دارد.بخشهایی هم که درآن رقابتهای ناعادلانهای وجود داشت مانند بخشهای مختلف شبهدولتی یا نهادی نیز مسائل و مشکلات خود را بیان کردند.دراین نمایشگاه همچنین مشکلات مربوط به دولت بر اساس روال سابق به معاون اول ارجاع یابه وزرا ومسئولانی که درنمایشگاه حضورداشتند،اعلام شد تا برای حل آن اقدام شود.درخصوص مشکلات در حوزه نظامی نیزرهبر معظم انقلاب فرمودند خود ایشان اینها را اصلاح و برای آن اقدام میکنند.