رعایت الگوی کشت؛

ملاک توزیع منابع آب در شبکه مغان

سیدعباس مینایی،مدیر منابع آب مغان گفت: منابع آبی شبکه مغان بین کشاورزان منطقه با رعایت کردن الگوی کشت به صورت عادلانه توزیع می‌شود و این موضوع جزو معیار و ملاک اصلی خواهد بود.
سیدعباس مینایی،مدیر منابع آب مغان گفت: منابع آبی شبکه مغان بین کشاورزان منطقه با رعایت کردن الگوی کشت به صورت عادلانه توزیع می‌شود و این موضوع جزو معیار و ملاک اصلی خواهد بود.
کد خبر: ۱۵۰۰۱۴۸

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از فارس، سیدعباس مینایی، مدیر منابع آب مغان اظهار کرد: برای توزیع عادلانه آب تمهیداتی همچون توجیه عوامل توزیع آب، اجرای نوبت‌بندی و الزام شرکت‌های کشت و صنعت پارس و مغان به آبیاری شبانه‌روزی اندیشیده شده است.

وی تقسیم و توزیع منابع آبی موجود بر اساس نیاز آبی، سطح زیر کشت و نوع محصول نیز را از جمله اقدامات تأثیرگذار دیگر در توزیع عادلانه آب در شبکه بهره‌برداری ذکر کرد.

مدیر منابع آب مغان از زارعان خواست نسبت به همکاری با عوامل توزیع آب و رعایت الگوی کشت اقدام و از کشت محصولات در قالب کشت دوم خودداری کنند.

مینایی از لزوم ساماندهی شبکه مغان با تأمین اعتبارات لازم خبر داد و گفت: به‌منظور مدیریت بهتر مصرف آب در شبکه آبیاری و زهکشی مغان رگلاتور‌های (تنظیم‌کننده فشار) این شبکه آبیاری برقی می‌شود.

وی افزود: اصلاح و بازسازی رگلاتور‌ها در طول کانال اصلی شبکه مغان و برقی کردن آن‌ها باعث سهولت در تنظیم سطح آب و تسریع در انتقال آب در کانال اصلی خواهد شد.

احداث کانال انحرافی با هزینه بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال

مینایی با اشاره به فرسوده بودن و تخریب بخشی از سازه رگلاتور اظهار کرد: در راستای توزیع عادلانه آب بین بهره‌برداران و تنظیم و تأمین آب ایستگاه پمپاژ فتحعلی، بخشی از اراضی شرکت کشت و صنعت مغان، بخش خصوصی و تصفیه‌خانه آب آشامیدنی عمران‌آباد، این طرح توسط مدیریت منابع آب مغان و شرکت بهره‌برداری با احداث کانال انحرافی با هزینه بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال اجرایی شده و در مراحل پایانی قرار دارد.

مدیر منابع آب مغان با بیان اینکه اصلاح و بازسازی ابنیه و تأسیسات شبکه مغان یکی از اولویت‌های اساسی شرکت آب منطقه‌ای اردبیل است، افزود: با مدیریت جهادی می‌توان رضایت مردم و بهره‌برداران را تأمین کرد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای تعمیر و نگهداری شبکه مغان در سال‌های اخیر ادامه داد: تاکنون برای تعمیر و نگهداری شبکه مغان اعم از دریچه‌ها، جاده دسترسی ریگلاژ و تعمیرات سد میل، لایروبی و بازچرخانی آب ۲۰۰ میلیارد ریال و برای تکمیل آن ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها