به گزارش ایسنا، حسن زاده با بیان اینکه جامعه آماری این طرح 724 نفر از جوانان مجرد هجده تا 40 ساله ساکن شهر تهران هستند افزود: در این پژوهش سن مطلوب ازدواج برای پسران 28 تا 33 سال و برای دختران 21 تا 28 سال است و اگر میانه این دو دامنه را سن مطلوب بدانیم، میانه مطلوب سن ازدواج برای دختران 5/24 سال و برای پسران 29 سال است.
رئیس مرکز مطالعات و پژوهشهای راهبردی وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: تحصیلات در این مطالعه بر سن ازدواج تأثیر مثبت دارد، یعنی هرچه تحصیلات جوانان افزایش یابد، سن بالاتری را برای ازدواج انتخاب میکنند.
حسنزاده همچنین به موضوع اشتغال اشاره و اظهار کرد: اشتغال نیز دارای تأثیر مثبت بر سن مناسب ازدواج است، به گونهای که در این مطالعه مشخص شد جوانانی که دارای شغل و فعالیت مشخصی بودند، نسبت به جوانانی که بیکار یا در حال تحصیل بودند، سنین پایینتری را برای ازدواج دختران و پسران مطرح میکردند.
وی تاکید کرد: همچنین اگر ارزیابی جوانان از شرایط اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور در آینده مثبت باشد و یا بهبود یابد، تصور میکنند که باید در سنین پایینتر اقدام به ازدواج کنند.
حسنزاده بیان کرد: دینداری با سن مطلوب ازدواج دختران و پسران رابطه معکوس و منفی دارد، یعنی هر میزان که سطح دینداری افراد بالاتر رود و علایق مذهبی در آنان قویتر باشد سنین پایینتری را برای ازدواج دختران و پسران مطلوب میدانند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد