به گزارش روز شنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه پلیس، سرگرد ایرج ارسلانی رییس کلانتری 147 گلبرگ گفت: شب گذشته یکی از شهروندان ساکن محدوده دردشت، با مراجعه به این کلانتری ماموران را در جریان یک سرقت قرار داده و گفت که هفته پیش برای مدتی به شهرستان و دیدار اقوام رفته بوده که در زمان بازگشت متوجه شده اموال وی شامل 10 میلیون تومان طلا به سرقت رفته است.
وی افزود:بلافاصله تیمی از ماموران با راهنمایی های شاکی به منزل این شهروند اعزام و در بررسی های خود متوجه شدند که سارق باید یکی از آشناها و یا اقوام نزدیک این شهروند باشد چرا که هیچگونه آثار تخریب و یا به زور وارد شدن به منزل وجود ندارد برای همین محدوده تجسس ماموران حول محور افراد آشنا و فامیل این شهروند که در نزدیکی محل زندگی وی سکونت داشتند، آغاز شد.
سرگرد ارسلانی اظهارداشت:بررسی ها و تحقیقات ماموران در این زمینه ادامه داشت تا اینکه افسران تجسس کلانتری دریافتند که پسر شاکی که «امین» نام دارد فردی معتاد است و چند بار نیز به جرم سرقت اموال و لوازم داخلی خودرو به زندان افتاده است که بر این اساس، تحقیقات خود را پیرامون این فرد آغاز کرده و با توجه به اینکه امکان داشت وی سارقی باشد که پلیس در پی آن است، او را به کلانتری دعوت و اقدام به بازجویی از او کردند.
وی افزود:این فرد در ابتدا سعی داشت با توجیه رفتارهای خود در این خصوص پلیس را گمراه کند اما زمانی که با سوالات فنی و تخصصی ماموران روبرو شد، پرده از سرقت عجیب خود برداشته و اقرار کرد که در نبود مادرش با کلید وارد منزل شده و پس از اینکه کمی خانه را جستجو کرده طلاها و جواهرات وی را ربوده است.
رییس کلانتری 147 گلبرگ اظهارداشت: این متهم در ادامه عنوان داشت که علت سرقت، اعتیاد به مواد مخدر بوده است و از آنجا که قادر به تامین هزینه های اعتیاد خود نیست اقدام به سرقت کرده و طلا ها را به مالخران اموال مسروقه که اکثرا از دوستان معتاد خود بودنده اند فروخته است.
به این ترتیب، متهم پس از شکایت مادرش به عنوان سارق منزل، راهی اداره آگاهی شده و تحقیقات ماموران برای دستگیری مالخران اموال مسروقه ادامه یافت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر