این دستگاه آمار مورد نظر را از طریق شبکه «وای فای» به رایانه و یا تلفن همراه ایستگاه پرستاری در بیمارستان ارسال می کند.
پزشکان می گوید این چسب ها با قیمت 35 پوند، اگر وضعیت نادرستی را تشخیص دهند، بوق هشدار ارسال می کنند، این شیوه می تواند جان صدها نفر را در سال نجات دهد.
اما کارشناسان هشدار داده اند این فناوری نباید بهانه ای برای پرستاری از راه دور شود.
محققان نشان داده اند پرستاران معمولا در ایستگاه پرستاری پشت میز خود می نشینند و به اندازه کافی در بخش حضور ندارند و همین امر موجب می شود بیماران و بویژه بیماران مسن احساس تنهایی و انزوا کنند که زمان خطرناکی قلمداد می شود. این بیم وجود دارد که این نظارت از راه دور می تواند وضعیت را بدتر کند.
مدیران بهداشت و درمان دولتی انگلیس قصد دارند چسب «Sensium Vitals» که از سوی محققان انگلیسی ساخته شده را آزمایش کنند. قرار است طی ماه های آینده، این چسب در 10 بیمارستان دولتی انگلیسی آزمایش شود.
بر اساس گزارش 2012 دانشکده پزشکی سلطنتی انگلیس، سالانه شش هزار بیمار به دلیل عدم نظارت مطلوب، در بیمارستانها جان خود را از دست می دهند.
اما اکنون پزشکان معتقدند با این دستگاه جدید وضعیت نظارت بر بیمار بسیار متحول خواهد شد.
این چسب در هر دو دقیقه اطلاعات جدیدی را ارسال می کند و پزشکان با این اطلاعات نشانه اولیه ای از وقوع هرگونه وضعیت غیر طبیعی را دریافت می کنند.
شواهد حاکی از آن است که هرچه وضعیت نامساعد بیمار زودتر تشخیص داده شود، شانس نجات بیمار و دستیابی به نتیجه مطلوب نیز بیشتر می شود.
مقامات بیمارستانی انگلیس پیش بینی می کنند این چسب می تواند بیش از 500 میلیون پوند در سال صرفه جویی اقتصادی برای بیمارستانها داشته باشد در حالی که سالانه برای آن 50 میلیون پوند سرمایه گذاری می شود. آنها این کاهش هزینه را عمدتا ناشی از کاهش مدت زمانی بستری بودن بیمار در بیمارستان می دانند.(مهر)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد