مسعود صباح، مدیر گروه مجموعههای تلویزیونی شبکه دو درباره این سریال به جامجم گفت: این سریال که در 30 قسمت 40 دقیقهای تولید میشود، داستان کارخانهداری به نام جلال تابش است که نقش او را امین تارخ بازی میکند. وی در توضیح داستان گاهی به پشتسر نگاه کن، افزود: داستان در دو مقطع زمانی اتفاق میافتد. یک مقطع اواخر دهه 60 است و تابش جوان را نشان میدهد که کارگاهی کوچک دارد، اما مصمم است این کارگاه را رونق داده و در کار خود موفق شود. مقطع دوم داستان در زمان حال رخ میدهد که تابش صاحب کارخانه قطعهسازی بوده و پیشرفت زیادی در کارش کرده است.
صباح ادامه داد: در شرایط بحرانی و با وجود تحریمها کارخانه تابش با مشکلات زیادی روبهرو شده است، شرکا و نزدیکان تابش که به گروههای خاص هم مرتبط هستند تلاش میکنند او را وادار کنند تا به جای تولید قطعه، واردکننده این قطعات شود، اما تابش با کمک مهندسان جوان مقابل آنها ایستادگی میکند و در نهایت موفق میشود، قطعهای را تولید کند که کشور را از وارد کردن این قطعه بینیاز کند، اما دلالان و واسطهها که با این کار تابش ضرر میکنند مقابل او سنگاندازی کرده و تهمتهای زیادی به او وارد میکنند.
مدیر گروه سریال شبکه دو با اشاره به این نکته که این سریال در 30 قسمت تولید میشود، گفت: اما این محور داستان سریال گاهی به پشتسر نگاه کن است. سریال داستانکها و شخصیتهای زیادی دارد که هر کدام قصه خاص خود را دارند که در سریال به آنها پرداخته میشود. در اصل ما در کنار داستانی ملودرام و خانوادگی به موضوع تولید ملی و حمایت از تولید داخلی میپردازیم.
صباح درباره شخصیتها و بازیگران این سریال توضیح داد: همسر تابش فوت کرده و او با دو دختر خود زندگی میکند. نقش یکی از دختران او را الیکا عبدالرزاقی بازی میکند و بهاره کیانافشار هم اجرای نقش دختر دوم اورا بهعهده دارد.
وی افزود: محمد متوسلانی که از کارگردانان قدیمی سینماست و در چند فیلم سینمایی هم بازی کرده است در سریال گاهی به پشتسر نگاه کن نقش محتشم را بازی میکند که ضدقهرمان داستان است. هدایت هاشمی که بیشتر مردم او را با بازی در نقش «اوس موسی» در سریال پایتخت 3 به یاد دارند در این سریال نقش سرهنگ تهرانی را بازی میکند. از دیگر بازیگران گاهی به پشتسر نگاه کن میتوان به شبنم مقدمی، حمید ابراهیمی، سعید چنگیزیان، میلاد رحیمی، امیر کربلاییزاده، مسعود سخایی و نگار حسنزاده اشاره کرد.
صباح با اشاره به این نکته که در این سریال به سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی و خانواده هم توجه شده است، اظهار کرد: جلال تابش که قهرمان قصه است با تلاش و ابتکار باعث میشود کارخانه قطعهسازی به کارش ادامه دهد و جلوی اخراج کارگران را میگیرد؛ او همین شیوه را در اداره خانواده خود هم دارد و سعی میکند مشکلات بهوجود آمده را مدبرانه حل کند.
وی درباره لوکیشنهای این سریال گفت: تمامی لوکیشنها در تهران واقع است و دو کارخانه قطعهسازی از لوکیشنهای اصلی این سریال است.
صباح با اشاره به این نکته که طرح این سریال از سال گذشته در دستور کار شبکه دو قرار گرفت، گفت: طبق برنامهریزی، تصویربرداری گاهی به پشتسر نگاه کن حدود شش ماه طول خواهد کشید و به احتمال زیاد زمستان پخش آن آغاز خواهد شد.
فیلمنامه این سریال را محمود محمد سلطانی و مسعود کرمی نوشتهاند و مازیار میری کارگردانی آن را بهعهده دارد که تاکنون سریالهای گاوصندوق و فرات را برای تلویزیون ساخته و از فیلمهای سینمایی او میتوان به سعادتآباد و حوض نقاشی اشاره کرد.
برخی از عوامل سازنده گاهی به پشتسر نگاه کن عبارتند از: مریم هژیروند برنامهریز و دستیار اول کارگردان، افشین هاشمی انتخاب بازیگر، فریبرز سیگارودی مدیر تصویربرداری، کورش سیگارودی تصویربردار، محمدرضا موئینی تدوینگر، رامین آشوری طراح صحنه، مرجان گلزار طراح لباس، مهدیه اعرابی طراح گریم، ساسان نخعی صدابردار، منصور غضنفری مدیرتولید و سیدجواد لاجوردی مدیر تدارکات.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد