سرلشکر محمد علی جعفری ر نشست خبری با اشاره به ائتلاف برای مقابله با داعش به رهبری آمریکا و همچنین با اشاره به بیانات روز گذشته رهبر معظم انقلاب درباره این ائتلاف گفت: این حرکت آمریکایی ها بیشتر به یک نمایش (شو) شبیه است.
وی افزود: حمایت و پشتیبانی آمریکایی ها و رژیم صهیونیستی در واقع باعث درست شدن این تشکل های تروریستی در منطقه شد تا مردم منطقه و مسلمانان را به جان هم بیندازند و مانع این کشورها برای پیشبرد مقاومت در برابر نظام سلطه و رژیم صهیونیستی باشند.
فرمانده کل سپاه تصریح کرد: به نظر ما این کار آنها به خاطر آن است که از نقش مؤثر داعش و امثال آن در منطقه ناامید شده اند و چون از توسعه این گونه گروه های تروریستی احساس خطر کردند که ممکن است اعمال آنها روزی دامن خودشان را بگیرد، ائتلاف تشکیل داده اند.
سردار جعفری گفت: همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند اگر از ایران هم برای شرکت در این ائتلاف دعوت می شد، هرگز شرکت نمی کرد.
وی افزود: قبل از تشکیل داعش جمهوری اسلامی ایران با این گروهک های تروریستی در سوریه و عراق مخالف و در حال مبارزه بود.
فرمانده کل سپاه گفت: در مجموع امید زیادی به این ائتلاف نیست چون در جهت اهداف خودشان، این ائتلاف را تشکیل داده اند.
سردار جعفری در پاسخ به اینکه آیا هدف این ائتلاف نابودی داعش است یا خیر؟ گفت: در اینکه هدف این ائتلاف نابودی داعش باشد تردید جدی داریم.
به هر تهدیدی پاسخ می دهیم
فرمانده کل سپاه در ادامه گفت: پاسخ ایران به تهدیدات بستگی به نوع تهدید دارد و مورد به مورد هر تهدیدی پاسخ داده می شود.
سرلشگر محمدعلی جعفری درباره اینکه پاسخ ایران به تجاوز پهپاد اسرائیلی چه بود؟ گفت: پاسخ این تجاوز را در میدان دادیم و آن را ساقط کردیم.
وی در پاسخ به اینکه گفته شده است سپاه پاسخ هر تهدیدی را در مبدأ خواهد داد ، گفت: این موضوع بستگی به نوع تهدید دارد.
سردار جعفری در درباره حضور ایران در آزادسازی آمرلی در عراق هم گفت: عملیات آمرلی محدود به آمرلی نبود بلکه به آزادسازی و پاکسازی مناطق وسیعی ازجمله ارتفاعات سوق الجیشی حمرین در جنوب کرکوک و شمال شرقی سامرا منجر شد.
وی با اشاره به اینکه عناصر داعش با تسلط بر این ارتفاعات حدود 4 تا 5 هزار کیلومتر مربع را مورد تهدید قرار داده بودند، افزود: با عملیات آمرلی این مناطق از لوث وجود تروریست ها پاکسازی شد.
فرمانده کل سپاه گفت : نقش ایران در این عملیات، نقش مستشاری و کمک فکری و انتقال تجربه بود و حضور نیروهای نظامی لازم نبود.
سردار سرلشگر جعفری با اشاره به تجارب حدود 20 هزار مجاهد عراقی با عنوان سپاه بدر در جنگ هشت ساله علیه رژیم صدام افزود: این تجارب به همراه جوانان غیور و نیروهای ارتش عراق باعث شکست کلی داعش در منطقه شد.
وی گفت: با این عملیات، نیروهای عراقی و داوطلبان مردمی تجربه کافی برای ادامه عملیات ضد داعش را یافته اند و این پیروزی ها ادامه خواهد داشت.
خبرنگاری درباره امکان ورود سپاه به ساخت زیردریایی و جنگنده های نظامی پرسید که سردار سرلشگر جعفری پاسخ داد: در تقسیم کار بین نیروهای ارتش و سپاه که فرمانده کل قوا در حدود سالهای 69- 70 تصویب کردند ، قرار نیست سپاه به تجهیزات سنگین یا جنگنده های هوایی مجهز شود.
وی گفت : در واقع نیروهای دریایی و هوایی سپاه و ارتش مکمل یکدیگرند و قرار است تجهیزات ارتش سنگین و کلاسیک باشد اما سپاه مجهز به تجهیزات بومی و سبک برای استفاده در نبردهای نامتقارن باشد زیرا جنگ سپاه ؛ جنگ کلاسیک نیست.
تشریح سامانه پدافند هوایی سوم خرداد
فرمانده کل سپاه در ادامه با تشریح جزئیات سامانه پدافندی سوم خرداد ، گفت: این سامانه برای دفاع از آسمان کشور با فناوری های جدید و به روز با ترکیبی از رادارهای مختلف و توانمندی های ساخت موشک های ضد هوایی ایجاد شده است که در کلاس سیستم های پدافندی پیشرفته امروز جهان با برد، ارتفاع و عمق مناسب است تا بتواند از آسمان کشور حراست کند.
وی افزود: این توانمندی به دست دانشمندان گمنام و مؤمن سپاه ایجاد شده و در خدمت تأمین امنیت آسمان کشور قرار گرفته است.
سردار جعفری در پاسخ به سؤالی درباره اینکه در رژه نیروهای مسلح امسال چه دستاوردهای جدیدی به نمایش گذاشته می شود گفت: برخی از توانمندی های ما دارای طبقه بندی است و ممکن است هنوز صلاح ندانیم که آن را در معرض دید دیگران بگذاریم که البته این موارد خیلی زیاد است.
وی افزود: اما در رژه نیروهای مسلح امسال در هفته دفاع مقدس برخی موارد در عرصه پدافند هوایی، نیروی هوایی، رادار و موشک را به نمایش می گذاریم.
فرمانده کل سپاه در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسید استقرار پایگاه هوایی آمریکا در اربیل عراق چه تهدیدی برای ایران است گفت: تهدیدی برای ما نیست.
سردار جعفری افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران دیگر تهدید مستقیم ابرقدرت ها را پشت سر گذاشته است و از آن عبور کرده است و فکر نمی کنیم دشمن هر چقدر هم بی فکر باشد به فکر تهدید مستقیم علیه جمهوری اسلامی ایران باشد.
وی تصریح کرد: در فضای کنونی و پیش رو، این تهدیدات بعید است.
سردار جعفری با اشاره به اینکه این پایگاه برای حمایت از کردها در شمال عراق ایجاد شده است افزود: اینکه چقدر استقرار این پایگاه برای تقویت روحیه و تقویت نظامی کردها مؤثر هست یا نه باید در آینده منتظر ماند و دید.(واحد مرکزی خبر-فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد
یا حق
را مست و مغرور نمودند كه با كفش و اسلحه داخل كعبه شد لقب رئیس قادسیه را به
او تبریك گفتند (سعد بن وقاص) كه أین اسم را به دا عش(ابوبكر بغدادی) لقب داده
اند به طالبان ( عمر) همین كویت بودجه اش رانصف می كرد فدای صدام
تا در مقابل ایران اسلامی بجنگد و همه عبری ها لبیك یاصدام می گفتند و حالا
حالا لبیك یا نبیل عبری گفته بسوی دولت خلیفه داعش می روند وقتی كه می
گویند دولت اسلامی خودشان باید شرمنده باشند كه چه وقت برسمیة
شناختید درحالیكه دولت اسلامی هیچ وجود ندارد أین اسم رارسماً كه شناخته
یامكر أسلحه های كه داده أید پشیمانید یا انها ازدروغ ونا مردی تان متنفر شدند
ودیدند كه در مقابل قوه شما چون سك یا روباه فرارمی كنید یا می خواهید
نبیل عربی را به ربیع العبری بداری صدامی بلند و بلند بدارید ودمكراس را
دیك مس راسی تعریف وتحریف كنید ....!