به گزارش پایگاه خبری سازمان حج و زیارت؛ سعید اوحدی ضمن اعلام این خبر به بالابودن سرعت تخریب ساختمانها در مدینه به نسبت سرعت ساخت آنها اشاره کرد و گفت: به همین جهت این تمهیدات برای جلوگیری از بحران اسکان زائران در عمره و تمتع سالهای آینده در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس سازمان حج افزود: قرارداد ساخت این هتلها با حضور نماینده ولیفقیه در امور حج و زیارت و سفیر ایران در عربستان بهزودی در مکهمکرمه به امضا خواهد رسید که یکی از این تفاهمنامهها شامل ساخت هزار و 800 اتاق است که با رعایت ملاحظات ایران توسط شرکت موده ساخته خواهند شد.
اوحدی در این خصوص گفت: حدود 800 اتاق نیز توسط شرکت بشاره ساخته خواهد شد و پیشبینی ما این است که این هتل تا سه سال آینده مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
وی افزود: تفاهم اولیه برای ساخت هتل دیگری نیز با مجموعه بنداوود به انجام رسیده است که این مجموعه در ضلع شمالی طرح توسعه حرم نبوی ساخته خواهد شد و قرار است این هفته جلسهای با آقای بنداوود داشته باشیم تا قرارداد نهایی منعقد شود.
اوحدی درباره نحوه خرید خدمات از هتلهای جدید نیز گفت: همه این موارد مانند قرارداد مجموعه «دارهادی» در مکه پنج ساله هستند و شرایط مشابهی دارند و طبق این توافقات سرمایهگذاری جهت خرید زمین و ساخت هتلها برای عهده طرف سعودی است، اما نقشهها باید به تایید ایران برسد.
رئیس سازمان حج و زیارت همچنین از عقد قرارداد ساخت آشپزخانه بزرگی با شرکت بنمحبوس به ظرفیت 100 هزار پرس غذا در روز در مکه مکرمه خبر داد.
وی گفت: نقشهها تهیه شده است و پس از اعمال آخرین تغییرات در آنها، انشاالله بلافاصله در موسم حج کار مقدمات ساخت آن آغاز خواهد شد و امیدواریم آشپزخانه بنمحبوس طی یک سال و نیم آینده به بهرهبرداری برسد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد