تصمیم کابینه برای کشیدن جور دولت سابق
روزنامه خراسان نوشت:در حالی که بر اساس مصوبه اردیبهشت ماه سال گذشته دولت سابق مقرر شده بود مبالغی جهت بازسازی، جبران خسارت و پرداخت دیون ناشی از زلزله در آذربایجان شرقی، در اختیار مسئولان این استان قرار بگیرد، با توجه به عدم اختصاص این مبلغ در دولت سابق و ارائه گزارش این موضوع به کابینه توسط معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور، با تصمیم هیئت دولت مقرر شد مجموعا 700 میلیارد ریال جهت تحقق مصوبه دولت سابق اختصاص یابد.
تدبیر جدید دولت درباره خانه های سازمانی
خراسان آورده:بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر تعدادی از مسئولان اجرایی به مدیران زیرمجموعه، اعلام شده است که با توجه به ضرورت بازنگری در آیین نامه ها و شرایط نحوه استفاده کارمندان و مدیران دستگاه های دولتی از منازل سازمانی، پیشنهادهای مربوط به این موضوع و گزارش های آماری مرتبط با منازل سازمانی آن دستگاه ظرف مدت 15 روز در اختیار این مسئولان قرار بگیرد تا نسبت به عملیاتی شدن این تغییرات اقدام شود.
اظهارات تند نماینده تهران خطاب به مشاور رئیس جمهوری
روزنامه ایران نوشت:مهدی کوچکزاده، نماینده تهران روز گذشته بعد از جلسه رأی اعتماد در تذکری با ادبیات غیرمحترمانه به مشاور رئیس جمهوری توهین کرد.این نماینده مخالف دولت گفت: این موضوع را قبل از رأیگیری برای آقای دانشآشتیانی طرح نکردم تا نمایندگان نظرات کارشناسی خود را اعلام کنند. شایسته نیست که آقای رئیس جمهوری مشاور خود را مهار نکند، این مشاور قبل از هر رأیگیری برای وزیر پیشنهادی دسته گل به آب میدهد. وی خطاب به حسامالدین آشنا مشاور رئیس جمهوری گفت:« آقای آشنا لباسی که پوشیدهای در قد و قوارهات نیست، برای همین حرفهای گندهتر از دهانت میزنی. » این در حالی است که سخنان منتسب به حسامالدین آشنا تکذیب شد.
دستگیری یکی از مدیران ارشد شهرداری تهران
ایران نوشت:یکی از مدیران ارشد شهرداری تهران دستگیر شد. به گزارش فارس«احمد حکیمیپور» عضو شورای اسلامی شهر تهران در جلسه دیروز شورا خطاب به رئیس شورا گفت: ظاهراً خود شما از این موضوع اطلاعی نداشتید و لازم است شهرداری در این زمینه به شورای شهر توضیح دهد.
حکیمیپور افزود: به عنوان امین مردم میخواهیم بدانیم چه اتفاقاتی در شهرداری رخ میدهد. حداقل در جلسه غیرعلنی در این باره به ما توضیح دهند. در ادامه محمود صلاحی معاون برنامهریزی و توسعه شهرداری تهران در اواسط جلسه به سراغ حکیمیپور رفت و با وی گفتوگو کرد که حکیمیپور پس از آن از رئیس شورا خواست از صلاحی دعوت کند تا این توضیحات در مورد موضوع بازداشت را به صورت رسمی بیان کند تا شائبهای در این خصوص ایجاد نشود.
تبدیل حبس زیباکلام به جریمه نقدی
روزنامه ایران نوشت:حکم یک سال و نیم حبس صادق زیبا کلام به 5 میلیون تومان جزای نقدی تبدیل شد. به گزارش وبلاگ این استاد دانشگاه او در پی تبدیل حکمش از قاضی پرونده و همچنین «غلامحسین محسنی اژهای» معاون اول رئیس قوه قضائیه تشکر کرد. وی در نامه سرگشاده به «سید احمد زرگر» و «حسن بابایی» قضات دادگاه تجدید نظر شعبه 36 انقلاب اسلامی نوشت: «شاید بسیاری به محکومیتم از همان ابتدا با نگاهی مشکوک مینگریستند و بالطبع حالا هم شک و شبهه شان دیگرتبدیل به یقین شود. اما بنده نیک میدانم که اتفاقاً آن محکومیت چقدر جدی بود و چگونه و چرا برخی از آقایان حقیقتاً هم به دنبال فرستادنم به اوین بودند.
به همین خاطر است که واقعاً و صمیمانه از شما سپاسگزارم.» زیباکلام ادامه داد: «یکی از غیر منتظرهترین برخوردها در ملاقات با آیتالله محسنی اژهای اتفاق افتاد. ایشان آنقدر متواضعانه، محترمانه و در عین حال صمیمانه با من برخورد کردند که تا لحظاتی که وارد دفترشان شده بودم فکر میکردم که حتماً فرد دیگری هم پشت سر من وارد دفتر ایشان شده و آن همه احترام وصمیمیت شان به آن فرد است. باورم نمیشد و هنوز نشده که آن همه محبت و تکریم نسبت به من بود. درست عین رفتاری که شما دو بزرگوار با حقیر داشتید.» وی در عین حال از برخی برخوردها انتقاد و تأکید کرد: «شاید سرنوشت زندگی حرفهای قاضی سعید مرتضوی بتواند درس عبرتی شود.
منهای ادب، بعلاوه توهین
ایران نوشت:تصویر صندلیهای خالی و استقبال سرد از همایش سوم دلواپسان و محتویات سخنان مطرح شده از سوی سخنرانان واکنشهای متفاوتی را بهدنبال داشت. هر چند رسانههای وابسته به جبهه پایداری سعی کردند تصاویری با کادر بسته از این مراسم منتشر کنند تا خلوتی همایش کمتر نشان داده شود اما ریزش طرفداران این نحله از نگاه رسانهها دور نماند. در این میان خبرگزاری ایلنا در گزارشی تحلیلی با یادآوری توهین سخنرانان مراسم «منهای عزت، بعلاوه تحریم» به بزرگان نظام و دولت به دلواپسان پیشنهاد داد: از این پس عبارت «منهای ادب، بعلاوه توهین» را برای اینگونه همایشها برگزیده شود.
استان همدان 658 نفر در استان مبتلا به HIVدارد
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر و غیرواگیر مرکز بهداشت استان همدان گفت: درحال حاضر 658 نفر در استان مبتلا به HIV میباشند که از این تعداد 86 درصد مرد و 14 درصد را زنان تشکیل میدهند و درصد زنان مبتلا به این بیماری در مقایسه با میانگین کشوری دو درصد بالاتر است. سید جلال الدین بطحائی افزود: در سالهای اخیر، 51 درصد از مبتلایان از طریق روابط جنسی به این بیماری مبتلا شدهاند و شیب ابتلا به بیماری HIV در میان زنان نگران کننده است.
آقای علمالهدی!هیچ اشارهای به تحقیرهای پیاپی در زمان دولتهای نهم و دهم نکردید
جمهوری اسلامی نوشت:حجت الاسلام سید احمد علم الهدی در همایش دلواپسان هستهای گفت: در 35 سال گذشته به اندازه یک سال پس از توافق ژنو تحقیر نشده بودیم. به گزارش پایگاه خبری "تیک" امام جمعه مشهد در این همایش که تحت عنوان "منهای عزت بعلاوه تحریم" در حوزه هنری برگزار شد، افزود: آمریکا میخواهد نشان دهد که ما از انقلاب و استکبارستیزی پشیمانیم. وی با اشاره به مذاکرات هستهای گفت: "ما آنقدری که در این یکسال بعد از توافق ژنو تحقیر شدیم در طول این 35 سال نشده بودیم؛ اگر ما مانند آن ده سال که پشت میز مذاکره محکم ایستاده بودیم رفتار میکردیم، دولتمردان آمریکا ما را این مقدار تحقیر نمیکردند. وی افزود: ما تا این اندازه به ذلت نیفتاده بودیم که در این یکسال به ذلت افتادهایم. در تحریم اقتصادی آیا بچههای ما بالاتر از زجر بچههای امام حسین(ع) زجر دیدند؟" آقای علمالهدی در این سخنرانی هیچ اشارهای به تحقیرهای پیاپی که در اثر عملکرد دولتهای نهم و دهم متوجه ملت ایران شد نکرد و برای این سخن نادرست خود که ایران در این یکسال تحقیر شده است هیچ دلیلی ذکر نکرده است. واقعیت اینست که در یکسال اخیر به دلیل مواضع شفاف، عاقلانه و منطقی دولت یازدهم، ملت ایران توانست عزت خود را که در دولتهای نهم و دهم دچار خدشه شده بود باز یابد و با دست بالا و از موضع عزت و اقتدار با قدرتهای جهانی مذاکره نماید.
طالبان پاکستان از داعش حمایت کرد
روزنامه جمهوری اسلامی آورده:یک گروه دیگر از طالبان پاکستان از داعش حمایت کرد.به گزارش تابناک، فرحان مروات، سخنگوی گروه شبه نظامی "جندالله" گفت: "جندالله" پس از دیدار با یک هیات سه نفره از نمایندگان داعش به رهبری الزبیر الکویتی، حمایت خود از داعش را اعلام کرد. "جندالله" یکی از شاخههای طالبان پاکستان است که به دنبال برقراری رابطه با داعش است. تحلیلگران میگویند، تاکنون داعش اکثرا گروههای فرقهای را به جای شبه نظامیان مخالف دولت همچون طالبان جذب کرده است. پاکستان شبه نظامیان تندروی مجهز و آماده و پرجمعیتی دارد.مروات گفت: شبه نظامیان داعش برادران ما هستند. هر برنامهای که داشته باشند، ما از آنها حمایت خواهیم کرد. اظهارات وی به دنبال انتشار فیلمی از ابراز حمایت پنج فرمانده طالبان پاکستان از داعش منتشر شد. مقامات امنیتی و شبه نظامیان گفتند، داعش با گروه "لشکر جنگوی" نیز ارتباط دارد.یکی از شبه نظامیان گفت: رهبر ارشد گروه "لشکر جنگوی" در محلی نامشخص در مرز عربستان و سوریه با رهبران داعش و عربستان سعودی دیدار کرد. این دیدار بیش از یک سال پیش برگزار شده بود.
داعش با دارایی 2 میلیارد دلار، احتمالاً ثروتمندترین سازمان تروریستی جهان است
جمهوری اسلامی نوشت:یکی از کارگران پالایشگاه رقه در سوریه گفت، کامیونهای حمل سوختی که نفت پالایشگاه رقه را حمل میکنند هماکنون به دست داعش افتاده و این گروه روزانه با قاچاق این سوخت یک میلیون دلار به جیب میزند.به گزارش شفقنا، داعش با دارایی 2 میلیارد دلاری خود، احتمالاً ثروتمندترین سازمان تروریستی جهان است و اکثر ثروت این گروه نیز از حوزههای نفتی سوریه و عراق که تحت کنترل دارد، تامین میشود. خزانهداری آمریکا اعلام کرده که فروش نفت روزانه توسط این گروه یک میلیون دلار است. این کارگر پالایشگاه رقه در ادامه گفت: داعش از تانکرهای آب برای حمل نفت استفاده میکند.
آنها حتی از خودروهای بزرگ آتشنشانی هم برای حمل نفت بهره میبرند. داعش از مسیرهای عادی استفاده میکند بدون آنکه هراسی از حمله داشته باشد چون این کامیونها توسط نیروهای خودش حفاظت میشود.وی درباره حملات آمریکا علیه داعش گفت: اگر هواپیماهای آمریکایی مواضع بیشتری از داعش را هدف قرار دهند، آنها را شکست میدهند. اما آمریکا تعداد کمی از مواضع داعش را هدف قرار داده که همین پایگاهها هم خالی بودند. این واقعا برای آمریکا عامل شرمندگی است که نداند پالایشگاههای سوریه محل اصلی تجمع داعش و منبع درآمد و ثروت آن است.
ارسال پرونده «غنچه قوامی» به دادگاه
قدس نوشت: دادستانی تهران با صدور اطلاعیهای اعلام کرد که پرونده اتهامی غنچه قوامی به دادگاه انقلاب اسلامی تهران ارسال شد. در بخشی از این اطلاعیه آمده است که در تاریخ 8/ 4/ 1393 با احضار متهم و برخی تحقیقات صورت گرفته، معلوم گردید نامبرده در فعالیتهای تبلیغی علیه نظام مشارکت داشته و ضمن ارتباط با دستاندرکاران و مرتبطان شبکههای ماهوارهای از جمله شبکه بیبیسی فارسی و اپوزیسیون خارج از کشور، در تجمعات و راهپیماییهای ضدنظام حضور داشته است.
هشدار درباره نشستزمین در تهران
قدس آورده: حمید چیت چیان، وزیر نیرو، در همایش مدیریت منابع و مصارف آب گفت: برداشت از منابع زیرزمینی آب بشدت بیرویه بوده و با چالش نشست زمین در دشت تهران مواجه شده ایم که اگر این چالش کنترل نشود، خطرات زیادی برای زیرساختها و ساختمانهای تهران به وجود خواهد آمد.
بنزین های وارداتی کشنده!
قدس به نقل از جهان نوشت: در یکی از نشستهای کمیسیون اصل ۹۰ مجلس که درباره کیفیت بنزین وارداتی برگزار شد، سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرده که بنزین وارداتی حاوی فلزات سنگین و ممنوعه مانند ام ام تی است.
تدارک نمایش جشن در وضعیت زیادهخواهی آمریکا
روزنامه کیهان نوشت:تردیدها درباره احتمال توافق نهایی در مذاکرات وین افزایش یافته است.روزنامه واشنگتن پست در این باره نوشت: مذاکرات سه روزه هفته گذشته در عمان بین ایران و گروه پنج به علاوه یک، پیشرفتی نداشت و این امر باعث شده که مذاکره کنندگان و کارشناسان هستهای درباره امکان دستیابی به توافق در مهلت تعیین شده در 24 نوامبر (سوم آذر) ابراز تردید کنند.
براساس این گزارش «مارک فیتز پاتریک» دیپلمات سابق آمریکایی و مدیر برنامه خلع سلاح و منع گسترش تسلیحاتی در مؤسسه بینالمللی مطالعات راهبردی گفت: کاملاً مشخص است که توافق جامع در کار نخواهد بود. اختلافات دو طرف بسیار است و مسائلی که برای رسیدن به توافق لازم است بسیار پیچیده هستند و حتی اگر دوطرف خواستار حل و فصل این موضوعات باشند، رسیدگی به همه آنها به صورت یکجا امکانپذیر نیست.این روزنامه آمریکایی، بهترین سناریو را توافق دو طرف برای ادامه مذاکرات دانست.
این روزنامه مینویسد: ایران ظاهراً بر لغو فوری همه تحریمهایش تأکید دارد، اما دیپلماتهای آمریکایی و اروپایی به دنبال اقداماتی برای لغو تدریجی تحریمها پس از نشان دادن همکاری ایران هستند.
روزنامه فایننشال تایمز در گزارش مشابهی خاطرنشان کرد: با گذشت تقریباً یک سال از مذاکرات هستهای و پایان رسمی مهلت مذاکرات در 24 نوامبر (3 آذر) احتمال موفقیت مذاکرات و دستیابی به توافق اندک است و بسیاری از اختلافات اساسی هنوز رفع نشده است.
این روزنامه با بیان اینکه ایران خواستار لغو تحریمهاست گفت اما غرب نمیپذیرد، «کلیف کوپچان» مدیر گروه اروسیا نوشت: مقامات ایرانی باید بتوانند این توافق هستهای اسفبار را به عنوان یک پیروزی نزدملت خود جلوه دهند(!)
فایننشال تایمز با اشاره به ابراز تردید کارشناسان درباره امکان دستیابی به توافق تا دوشنبه آینده (پایان مهلت مذاکرات) به نقل از «مارک فیتز پاتریک» مدیر مطالعات منع گسترش تسلیحاتی در مؤسسه بینالمللی مطالعات راهبردی ادامه داد: احتمال توافق 30 درصد است.
از سوی دیگر آسوشیتدپرس گزارش میدهد که «غرب بدون توضیح روشن درباره پایان تحریمها خواستار حذف حدود 5500 سانتریفیوژ ایران از مجموع 10 هزار سانتریفیوژ فعال است،(!) غرب میخواهد این محدودیت غنیسازی و حجم آن بیش از یک دهه طول بکشد.
وزیران خارجه انگلیس و آمریکا نیز پیش از مذاکرات وین از موضع متکبرانه سخن گفتند. این دو در کنفرانس خبری مشترک بدون اشاره به مطالبات مشروع ایران، از موضع طلبکاری اظهار نظر کردند. کری در این زمینه گفت: مشخص است که ضروری است ایران با ما همکاری کند و همه تلاشهای ممکن را صورت بدهد تا به جهانیان ثابت کند برنامهاش صلحآمیز است.
فیلیپ هاموند همتای انگلیسی کری نیز در کنفرانس خبری مشترک گفت: با آنکه ما امیدواریم بهترین نتیجه به دست آید و توافقی حاصل شود، اما توافق بد را با ایران امضا نخواهیم کرد. باید انعطافپذیری بیشتری از جانب ایران را شاهد باشیم تا ما را متقاعد کنند که انگیزههای آنها در برنامه هستهایشان کاملاً صلحآمیز است.
در این میان روزنامه گاردین جزئیات طرح آمریکا در مذاکرات مسقط را فاش کرد که گفته میشود موجب ناراحتی روحانی شده است. به نوشته گاردین «طی مذاکرات عمان در ماه جاری اختلافات درباره نکات اصلی پس از اینکه طرح مکتوبی از سوی 5+1 به ایران ارائه شد، تشدید شد. چرا که آمریکا پیشنهاد داد تحریمها در یک دوره کوتاه مدت و به شکل محدود تخفیف مییابد.» در مقابل آمریکا خواستار رساندن غنیسازی ایران به ظرفیت صفر یا کاریکاتوری است.
به نوشته روزنامه دولتی شهروند، ناخنخشکی آمریکا در مسقط موجب عصبانیت روحانی شده است. در مقابل این گزارش، شبکه خبری بلومبرگ نوشت: برخی مقامات ایرانی نسبت به مذاکرهکنندگان غربی دید خوشبینانهتری در زمینه دستیابی به توافق نهایی دارند(!) و میگویند توافق امکانپذیر است.
محمد جواد ظریف وزیر خارجه به هنگام ورود به وین گفت: «آنچه برای این هفته لازم است این است که با اعتماد به نفس، همه گروهها و افراد کاری کنند که با نشان دادن همدلی و وحدت ملی نتیجه هر چه باشد چه توافق باشد و چه ایستادگی در برابر زیادهخواهی، روز سوم آذر انشاءالله پیروزی ملی در رسیدن به اهدافی باشد که از این مذاکرات به دنبال آن بودیم.
گفته میشود برخی محافل افراطی که سهم اصلی را در طلبکار کردن آمریکا ظرف یک سال اخیر داشتهاند. در محافل داخلی گفتهاند باید به هر طریق شده و مذاکرات به هر سمتی که برود نمایش جشن پیروزی ترتیب بدهیم!
فرار به جلوی امپراتوری دروغ درباره آلودگی بنزین داخل
رسانههای زنجیرهای در قبال ماجرای آلودگی هوا دو شیوه سکوت یا فرار به جلو و تحریف واقعیت را در پیش گرفتهاند.
وبسایت امید دراینباره با اشاره به تیترهای کیهان و وطن امروز که متضمن پرسشگری از علت آلودگی هوا با وجود واردات بنزین است، مدعی شد روزنامههای اصولگرا از آلودگی هوا خوشحالند! این سایت نزدیک به بنیاد امید ایرانیان (عارف) نوشت: روزنامههای اصولگرا به هر دری میزنند تا بهانهای علیه دولت اعتدال پیدا کنند و به هر طریق عوامل بنزینهای آلوده را تبرئه کنند.
این روزنامه و برخی رسانهها همسو عمدا از پاسخ به یک سوال کاملا روشن طفره میروند و آن اینکه اگر ادعا میشد «بنزین تولید داخل علت آلودگی هواست و با واردات بنزین این مسئله حل میشود» چرا پس از واردات بنزین آلودگی هوا از بین نرفت هر چند که بنزین تولید داخل اساسا در تهران توزیع نشده بود.
وطنامروز 2 روز پیش با انتشار تصویر آلودگی هوا تیتر زده بود: سلام خانم ابتکار!
کیهان نوشت:از سوی دیگر بسیاری از رسانههای اصلاحطلب که در سالهای اخیر همواره در قبال مسائل اجتماعی خود را مدعیالعموم دانسته و انتقادات تند و تیزی را در زمینه بیتوجهی به حقوق مردم مطرح میکردند، این روزها نسبت به وضعیت آلودگی هوا، روزه سکوت گرفتهاند.
به گزارش دانا، محمد رستگاری معاون نظارت و پایش محیطزیست استان تهران از قرار گرفتن شهر تهران در وضعیت هشدار خبر داد و گفت: براساس اطلاعات رسیده از ایستگاههای سنجشآلودگی هوا شاخص کیفیت هوا در وضعیت ناسالم میباشد. اما این هشدار گویا برای رسانههای اصلاحطلب شبیه به یک خبر عادی جلوه کرد که در هیچ یک از این روزنامهها و رسانهها، خبری درباره وضعیت آلودگی هوا منتشر نشده است.
دولت یازدهم نیز همچون رسانههای حامی خود نسبت به وضعیت آلودگی هوا بیتوجه بوده و نه تنها جلسهای در دولت برای بررسی وضعیت هوا تشکیل نشد، بلکه مسئولان مربوطه نیز در واکنش به این ماجرا تنها سکوت اختیار کردند.
وقتی دروغ کنتور نمیاندازد خاتمی اصلاحطلب میشود
کیهان نوشت:خاتمی میگوید جریان اصلاحطلبی به دین و نظام پایبند است.وی در دیدار گروهی موسوم به شورای فرهنگیان گفت: ما جمهوری اسلامی خواستیم، یک گام بالاتر از آنچه مشروطیت میخواست. مشروطیت حاکمیت مردم و مهار کردن استبداد و جباریت را میخواست که متأسفانه موفق هم نشد. جمهوریت یعنی خود مردم مستقیماً روی کار بیایند و کار کنند و حکومتها نمایندههای آنها باشد.
وی موضوع مهم را برگزاری یک انتخابات سالم، خوب و پر رونق دانست و افزود: سختگیریها و تنگنظریها در مورد صلاحیتها کاهش یابد و زمینه حضور پرشور ملت فراهم شود.
وی با بیان اینکه «مگر جریان اصلاحطلبی یک جریان سیاسی وابسته به چند شخصیت حقیقی یا حقوقی است که در جامعه اگر حذف یا امتیاز آن را لغو کنند، از بین برود؟» گفت: جریان اصلاحطلبی در متن جامعه ما جریان دارد. اصلاحطلبی به دین پایبندی دارد، اما قرائتی از دین که متناسب با روزگار ماست، دینی که حق انسان را به رسمیت میشناسد، دینی که برای زن و مرد و برای انسان حق و حرمت قائل است و دینی که میگوید رأی مردم معتبر است و باید مبنای عمل قرار گیرد؛ ما از این دین با همه وجود دفاع میکنیم.
خاتمی گفت: اصلاحات اگر حرفی دارد برای این است که همین نظام تقویت شود و اگر خدای ناکرده انحرافی هست، اصلاح شود. دیگرانی میخواهند این نظام برافتد ما میگوییم این نظام باید باشد و البته باید اصلاحات لازم را بپذیرید، وگرنه بسیاری از مسائلی که گفته میشود این عین نظام است، خودش ضربه به نظام میزند.
خاتمی طبق معمول حاضر نیست به چند سؤال کاملاً واضح پاسخ دهد و آن اینکه نسبت اصلاحطلبی مدعی همراهی با دین، مردم، قانون و نظام با جریان ضد دین، ضد قانون، ضد نظام و ضد رأی مردم که مشخصاً خود را در دو فتنهانگیزی 78 و 88 نشان دادند چیست؟ چرا خاتمی و طیف همسو با وی در اغلب این فتنهانگیزیها در کنار گروهکهای سلطنتطلب، نهضت آزادی، منافقین، بهائیت و... ایستادند؟ آیا مقابله با 25 میلیون رأی مردم در سال 88 احترام به رأی مردم و جمهوریت بود؟ اگر خاتمی در محافل خصوصی اذعان کرده که تقلبی در آن انتخابات- آن هم در حد 11 میلیون رأی- واقع نشد چرا همپای آشوبطلبان و اشرافیت سیاسی هماهنگ با بیگانه ایستاد و نقشآفرینی کرد؟ آیا میتوان ادعای اصلاحطلبی داشت و با جماعت اوباشی همراه شد که صراحتاً شعار میدادند «انتخابات بهانه است- اصل نظام نشانه است»؟ چرا جریانی که هم مقابل جمهوریت ایستاد و هم روی نام اسلام در عبارت جمهوری اسلامی خط کشید، در اردوگاه خاتمی و مجمع روحانیون و حزب مشارکت قرار داشت؟ آیا دین اجازه چنین خیانتی میدهد یا قانونگرایی؟ و بالاخره اینکه رد صلاحیت کمترین برخورد با چنین جنایتکارانی است. البته آقای خاتمی پاسخ این سؤالات را بهتر از همه میداند اما چون دروغ کنتور نمیاندازد، ابایی از خلافگویی و فریبکاری ندارد.
شما موافق را بیزار نکن تشکیل فراکسیون حامی دولت پیشکش!
کیهان نوشت:افزایش تعداد نمایندگان مخالف با گزینههای افراطی و فاقد صلاحیت برای وزارت علوم، موجب سردرگمی و آشفتگی در میان افراطیون شده است.
این محافل تا پیش از این سعی میکردند نمایندگان منتقد را به جبهه پایداری و اقلیت مجلس نسبت دهند اما افزایش تعداد نمایندگان مخالف از 70 نفر به 170 نفر موجب سردرگمی شدید در محافل افراطی شده است؛ تا آنجا که سعید شریفی عضو حزب منحله مشارکت ضمن نوشتهای در فیسبوک به اهانت علیه مجلس پرداخت و نمایندگان را نادان، بیسواد و وابسته به حلقه ارعاب و افشا معرفی کرد.
اما خبرگزاری اصلاحطلب ایلنا ضمن تغییر فاز نوشت: اگر تا همین چند وقت پیش میگفتند کار، کار جبهه پایداری است، اینبار یک تحلیل وجود دارد. کار، کار جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی است.(!)
ایلنا میافزاید: جریانی به اسم جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی که حالا چیزی نزدیک به 171 رای در مجلس شورای اسلامی دارد. آرای مخالفان دولت توسط همین جناح در حال افزایش است. مخالفانی که رو به زایش در مجلس شورای اسلامی هستند.
این خبرگزاری اصلاحطلب نوشت: تنوع مخالفان دولت، آنقدر زیاد بود که دولت هر چند وقت یکبار سردرگم میشد که بالاخره امروز با کدامیک از مخالفانش روبرو است. اگر مخالفت با وزرای پیشنهادیاش در دور اول از سوی جبهه پایداری ساماندهی شد و در جریان استیضاح فرجیدانا، شرایط جلو بردن استیضاح از سوی فراکسیون رهروان ولایت اداره میشد؛ اینبار در مورد دو وزیر بعدی معرفی شده جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی بود که جریان عدم وصال وزرای معرفی شده به وزارتخانه را مدیریت میکرد.
ایلنا غیر از این انگارهسازیها و چسباندن نمایندگان به این طیف یا آن طیف توضیح نمیدهد چرا تعداد نمایندگان معترض که زمانی حتی به برخی وزرا حدود 220 رأی را دادند، رو به افزایش است؟
ایلنا در ادامه نوشت: اینکه اسم یک وزیر پیشنهادی از شب قبل از ارسال نامه معرفی به مجلس در اختیار نمایندگان باشد، در نگاه اول کمی عجیب به نظر میرسد اما اینبار اطلاعاتی که در اختیار نمایندگان مجلس بود بسیار بیشتر از این حرفها بود.
در همین حال وبسایت خبر آنلاین که دو تن از مدیران آن، در دفتر رئیسجمهور و معاونت مطبوعات وزارت ارشاد حضور دارند تصریح کرد دفاع ضعیف از وزیر پیشنهادی موجب رأی نیاوردن وی شده است.
یادآوری میشود نیلیاحمدآبادی نامزد پیشین وزارت علوم با 160 رأی مخالف مجلس مواجه شد اما دانشآشتیانی با 171 رأی مخالف نمایندگان روبرو گردید و از تصدی وزارت بازماند. طبق آمار، تعداد نمایندگان حامی دولت بین 90 تا 100 نفر ریز داشته است. در این میان علی مطهری و غلامعلی جعفرزاده میگویند درصددند با 70-80 نماینده باقی مانده فراکسیون صدای ملت را تشکیل دهند چون فراکسیون و رهروان را کارآمد نمیدانند. علی مطهری در زمان دولت گذشته و به هنگام نامزدی انتخابات مجلس شعار «صدای ملت، منتقد دولت» را سر میداد و برخی نمایندگان را به وکیلالدولگی متهم میکرد. او اکنون از حامیان دولت است اما گفته میشود آخرین دفاع همراه با نیش و کنایه وی از وزیر پیشنهادی و طعنه به نمایندگان، موجب ریزش بیشتر آرا شد. رجانیوز این اتفاق را افول زودهنگام یک وکیلالدوله عنوان کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب