به گزارش ایرنا، احمد دباغیان، مسئول روابط عمومی حفاظت محیطزیست گلستان گفت: پس از اطلاعرسانی کوهنوردان به اداره حفاظت محیطزیست شهرستان بندرگز، ماموران به محل مراجعه و لاشه پلنگ را برای بررسی بیشتر درباره علت مرگ و بیومتری به اداره کل انتقال دادند.
وی افزود: جنسیت این پلنگ ماده و تقریبا هجده ماهه بود و با توجه به بررسیهای به عمل آمده از سوی کارشناسان اداره نظارت بر حیات وحش، اصابت ضربات جسم سخت به سر این حیوان علت مرگ بوده است.
شهرستان بندرگز با دارا بودن زیستگاههای متنوع از جمله خلیج گرگان در شمال و جنگل در جنوب و همچنین باغات کشاورزی در بین این دو زیستگاه طبیعی انواع گونههاست.
در این زیستگاهها گونههای متنوعی از پرندگان مهاجر مانند باکلان، انواع مرغابیها و همچنین پستانداران از قبیل مرال، شوکا، پلنگ، خرس زندگی میکنند و از همه مهمتر گونه حمایت شده قرقاول در مزارع کشاورزی و باغات وجود دارد که مستلزم حمایت و حراست بیشتر است.
مسئول اداره روابط عمومی اداره کل حفاظت محیطزیست گلستان گفت: آذر ماه امسال، 31 مورد تلفات وحوش در جاده پارک ملی گلستان اتفاق افتاد.
دباغیان افزود: این تعداد تلفات از سوی نیروهای گشت مسیر محیطبانی «تنگه گل» در مسیر جاده آسیایی پارک ملی گلستان گزارش شده است.
وی اظهار کرد: بیشترین تلفات جادهای وحوش مربوط به کلاغ، گراز، شغال، روباه، سمور سنگی و سهره جنگلی بوده و یک مورد آهوی نر نابالغ در تصادف جادهای تلف شده است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد