رحیم میدانی با بیان اینکه حضور دانشگاه در کنار صنعت آب مایه دلگرمی خواهد بود، افزود: با استفاده از خرد جمعی می توانیم به راه حل های مناسبی برای برون رفت کشور از چالش کمآبی دست پیدا کنیم.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با تاکید بر اینکه خشکسالی در حال از بین بردن دشت های کشور است، اظهارداشت: اینکه زاینده رود زیبا خشک و گردن طبیعت انداخته شود، به خاطر سوء مدیریت است و باید روش مدیریت اصلاح شود که در همین راستا سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در صدد است توجه خاصی به مدیریت آب شود.
میدانی افزود: با بروز خشکسالی های اخیر بسیاری از دشت های کشور از جمله دشت های کرمان در حال از بین رفتن هستند و خشکسالی موجب شد نگرش ما نسبت به مدیریت آب کشور اصلاح شود. مشکل کمآبی کشور، معضلی است که تمام کشور با آن مواجه هستند و دغدغه اصلی وزارت نیرو است.
وی گفت: ایران نزدیک به 15 سال است که در نقطه شکست در آمار آب قرار گرفته است.
این مقام مسئول در وزارت نیرو با بیان اینکه احتمالا در بروز این خشکسالی ها خیری نهفته است، افزود: خشکسالی ها تلنگری بود که ما را متوجه کند چگونه کشورمان را در شرایط حساس مدیریت کنیم و چنانچه وضع به حال طبیعی برگشت، مغرور نشویم و بی رویه مصرف نکنیم و به یاد داشته باشیم که کشور ما جزو کشورهای کمآب جهان است.
معاون وزیر نیرو گفت: رییس جمهور و وزیر نیرو و اعضای شورای عالی آب تاکید دارند که مدیریت منابع آب کشور به صورت همه جانبه اداره و بهره وری و کیفیت آب نیز مدنظر گرفته شود. در این مسیر نباید با کلمه ها بازی کنیم و فقط حرف های خوب بزنیم بلکه بایستی عزم و همت خود را بر اجرای طرح ها بگذاریم تا از این چالش رها شویم.
وی افزود: متخصصان از 20 سال گذشته هشدار داده بودند که برداشت از آب های زیرزمینی حد و اندازه دارد، اما ما بدون برنامه برداشت کردیم و با فرونشست زمین متوجه اشتباه خود شدیم و کسی باور نداشت به این زودی با تنگنا روبرو شویم.
میدانی با بیان اینکه در بودجه 94 قرار است تحت عنوان احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی، کارهای شاخصی انجام شود تاکید کرد: نباید با یکی دو سال پُرآبی و ترسالی دوباره به خواب غفلت برویم.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد