رییس پلیس فتای استان کرمانشاه گفت: خانمی با مراجعه به پلیس فتا و ارائه شکایت در این مورد که شخصی ناشناس در شبکه اجتماعی وایبر، اقدام به انتشار تصاویر شخصی وی کرده و با ارسال دادن پیام های تهدید آمیز، باعث ایجاد مزاحمت برای او شده است، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس قرار گرفت.
سرهنگ علی شفیعی افزود: با انجام تحقیقات فنی و استعلام در مورد عملکرد این فرد در شبکه وایبر، کارشناسان موفق به شناسایی متهم شدند که با هماهنگی مقام قضایی دستگیر و حتی لوازم و تجهیزات رایانه ای که به وسیله آنها مرتکب عمل مجرمانه شده بود نیز توقیف شد.
رییس پلیس فتای کرمانشاه افزود: متهم در مقابل دلایل مستند پلیس به جرم خود اعتراف کرد و گفت: چندی پیش به قصد ازدواج با این خانم آشنا شدم اما زمانی که وی جواب رد داد با همدستی برادرم و به منظور انتقام گیری از او اقدام به انتشار عکس هایی که از وی داشتم در شبکه وایبر کردم.
وایبر یک ابزار ارتباطی است که قابلیت نصب بر روی گوشی های تلفن همراه (اندروید) و حتی رایانه را دارد و افراد می توانند با بهره گیری از این ابزار ارتباطی به رد و بدل کردن پیام های متنی، تصاویر و حتی برقراری تماس تلفنی ارزان قیمت اقدام کنند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ماه گذشته در اصفهان اعلام کرده بود که ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار ایرانی عضو شبکه وایبر هستند.(باشگاه خبرنگاران)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد