این گزارش به نقل از آرون کومار سینگ یکی از مقامات پلیس نپال اعلام کرد که گروه های امداد و نجات امروز پس از 9 روز در حالی از زیر آور خارج ساختند که هنوز زنده بود و بلافاصله برای مداوا به بیمارستان منتقل کردند.
این گزارش به نقل از آمار مرکز ملی عملیات اضطراری نپال آمار نهایی قربانیان این زلزله را بیش از هفت هزار تن اعلام کرد و افزود: مردم مصیبت دیده نپال هنوز از کمبود برخی اقلام مورد نیاز در این شرایط بحران از جمله مواد غذایی، پوشاک و سوخت در رنج هستند.
سوشیل کویرالا، نخست وزیر این کشور همزمان با تلاش تیم های امداد و نجات برای دسترسی به شهرستان ها و روستاهای دور افتاده کشور، احتمال داد که شمار تلفات این زمین لرزه حتی تا به 10 هزار نفر نیز برسد.
وی هنگام بازدید از این مناطق زلزله زده گفت: دولت همه تلاش خود را برای جستجوی مفقودین و مداوای مجروحان به کار بسته و با تمام قوا برای پیشبرد عملیات امداد و نجات سعی می کند تا بر همه دشواری ها فائق آید.
کاتماندو پایتخت کشور 28 میلیونی نپال، اندکی بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد و گفته می شود هنگام وقوع زلزله حدود 300 هزار گردشگر نیز در این شهر حضور داشتند.
هنوز هزاران تن از شهروندان کاتماندو از کندی ارائه خدمات امدادی دولت گلایه می کنند و تا امروز نزدیک 700 هزار نفر از آن ها از بیم ابتلا به این بیماری های خطرناک پایتخت را ترک کرده اند.
مقام های امدادی نپال نیازهای فوری زلزله زدگان را دارو، تجهیزات پزشکی، آب آشامیدنی و مواد خوراکی اعلام کردند و از کشورهای جهان خواستند کمک های خود را برای زلزله زدگان نپالی ارسال کنند.
بر اساس گزارش رسانه ها، بیش از 80 درصد از ساختمان های مناطق روستایی و حدود 30 درصد ساختمان های مناطق شهری در اثر شدت زلزله تخریب شده است. همچنین گفته می شود بیش از یک میلیون نفر بر اثر این زلزله آواره شده اند. (ایرنا)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
شاهین بیانی در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد