سید مصطفی آذرکیش درباره جذب دانشآموزان کاردانش به بازار کار، اظهار کرد: برخی از رشتهها که متناسب با بازار کار ایجاد شدهاند، جذب صد درصدی برای دانشآموزان به بازار کار را دارند اما این درصد برای دیگر رشتهها متنوع است.
وی افزود: رشتههای آسانسور، جوش آرگون، تراش و بُرش شیشه، طراحی دوخت، گاز CO۲ از رشتههایی هستند که دانشآموزان صد درصد به بازار کار جذب میشوند.
مدیرکل دفتر آموزشهای کاردانش وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: خیلی از این دانشآموزان کارآفرین میشوند و مهارت و آموزشهایی که در هنرستانها فرا میگیرند، موجب میشود تا صاحب مشاغل خانگی، منطقهای، بومی و ملی شوند.
آذرکیش با بیان اینکه آموزش در هنرستانها برای تربیت کارآفرینی است، اظهار کرد: بسیاری از این دانشآموزان کارآفرین میشوند و خود به عنوان کارفرما چندین کارگر و کارمند نیز دارند.
وی با بیان اینکه ۴۱ درصد دانشآموزان در شاخههای فنی و حرفهای و کار و دانش تحصیل میکنند، بیان کرد: در نشانگرهای ارزشیابی که بهمن ۹۲ توسط شورای عالی آموزش و پرورش تصویب و ابلاغ شده است، باید تا سال ۹۷ این عدد به ۴۸.۲۶ درصد برسد.
به گفته آذرکیش، اکنون ۲۴ درصد دانشآموزان در رشته کاردانش و ۱۷ درصد در رشته فنی و حرفهای تحصیل میکنند که باید در سال ۹۷، ۲۸ درصد دانشآموزان در رشته کاردانش و ۲۰.۲۶ درصد نیز در رشته فنی و حرفهای تحصیل کنند.
مدیرکل دفتر آموزشهای کاردانش وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: همچنین آموزش همراه با تولید را نیز برای تمام واحدهای آموزشی در هنرستانها داریم که ما به دنبال بهبود کیفیت آموزشی به همراه تولید هستیم. ( مهر )
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد