به گزارش برنامه پیک بامدادی رادیو ایران؛ باید معضل سد داریان را به وخامت دریاچه ارومیه، اضطرار سد گتوند و بحران سدهای گاوشان کردستان و لتیان تهران اضافه کرد.
این سد باوجود سالها مخالفت، به دور از چشم مقامات و هشدارهای کارشناسانی همچون دکتر هاشمی کارشناس عمران آب، آبگیری شده است، با این وجود برخی مسئولان از جمله رضازاده مدیر عامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، مستندات احداث سد بدمطالعه و آبگیری مشکوک داریان را قبول ندارد و معتقد است با کاری که کرده اند آب از آب تکان نخورده است.
آبگیری سد داریان در بی خبری وزیر نیرو و معاون آب وزارتخانه بوده است و آقای قادرمرزی عضو کمیسیون عمران مجلس نیز این موضوع را تایید می کند.
توسعه کشاورزی، تولید برق و تامین آب شرب و کشاورزی از دلایل نیک کردار معاون عمرانی استانداری کرمانشاه برای این کار است تا هم توضیحات علمی استاد دانشگاه و هم گلایههای نماینده مجلس را رد کند.
نیروگاه سد داریان تا سال 95 با ظرفیت 500 میلیون کیلووات ساعت با درآمد سالانه هزار و 500 میلیارد ریال بکار می افتد و این گام دیگری در جهت اولویت توسعه اقتصادی در برابر ضرورتهای زیست محیطی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر