به گزارش جامجم، نخستین اعدامی مردی به نام ناصر بود که سال 90 برای فراری دادن همدست بازداشت شده خود، به کمک دو مجرم دیگر یکی از ماموران پلیس را به شهادت رساند.
ناصر با حمله به خودروی حمل متهمان، استوار رجبپور را که میخواست مانع از فرار مرد زندانی شود بشدت مصدوم کرده و منجر به شهادت این افسر پلیس شد.
ماموران در تحقیقات خود دریافتند عامل اصلی این جنایت، یک سارق سابقهدار به نام ناصر معروف به «سوزوکی» است. این مرد به اتهام آزار و اذیت کودکان و سرقت مسلحانه چندین بار بازداشت شده بود. در ادامه جستوجوهای پلیسی ماموران توانستند ناصر و همدستش را در جریان عملیاتهای جداگانه بازداشت کنند.
متهمان بعد از بازسازی صحنه فراری دادن همدست خود و شهادت افسر آگاهی روانه زندان شده و مدتی بعد در شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شدند.
ناصر نیز در تحقیقات قضایی به جرم خود اعتراف کرد. عامل شهادت این مامور آگاهی با توجه به درخواست اولیای دم، به قصاص محکوم شد که حکم صادره در دیوان عالی کشور تائید و برای اجرا به واحد اجرای احکام دادسرای جنایی تهران ارسال شد.
با گذشت پنج سال از این حادثه، عامل شهادت افسر آگاهی دیروز در زندان رجایی شهر کرج به دار مجازات آویخته شد.
دومین اعدامی نیز مردی به نام یوسف بود که به اتهام شهادت مامور یگان امداد پلیس تهران بازداشت و به قصاص محکوم شده بود که حکم وی نیز دیروز در زندان رجایی شهر به اجرا درآمد.
هشتم آذر سال 89 ، دو مامور یگان امداد تهران در خیابان 45 متری زرند در جنوب غرب تهران به یک دستگاه خودروی بلیزر با دو سرنشین مشکوک شدند و با متوقف کردن آن، یکی از مظنونان را دستگیر کردند اما نفر دوم پا به فرار گذاشت.
ماموران با منتقل کردن متهم بازداشت شده به خودروی یگان امداد از طریق بیسیم درخواست نیروی کمکی کردند. لحظاتی بعد همدستان متهم در تماس با تلفن همراه او با ماموران صحبت کردند و پیشنهاد رشوه دادند، ولی با مخالفت آنها مواجه شدند. در ادامه چهار همدست متهم سوار بر یک بلیزر دیگر و یک وانت شورلت به سمت دو مامور حمله کرده و آنها را زیر گرفتند، مهاجمان سپس با خلع سلاح ماموران همدست خود را آزاد کردند و با رها کردن بلیزرها سوار بر وانت شورلت به سمت میدان فتح فراری شدند. در ادامه ماموران متوجه شدند متهمان فراری خودروی پژو یی را دزدیدهاند. در جستوجوهای پلیسی، این خودرو که بدون سرنشین رها شده بود، کشف شد. در بررسی از این خودرو اثر انگشتی به دست آمد که متعلق به یک دزد حرفهای به نام یوسف بود.
او و همدستان فراریاش در مخفیگاههایشان شناسایی و بازداشت شدند. این در حالی بود که ماموران باخبر شدند یکی از دو پلیس مصدوم به نام گروهبان یکم ابوالفضل رستمزاده به شهادت رسیده است.
عامل شهادت این مامور جوان اعتراف کرده بود که با همدستانش در سرقت کارگاهها و مغازههای حاشیه شهر فعالیت داشته است. متهمان مدتی بعد در دادگاه محاکمه و به حبس محکوم شدند. عامل شهادت مامور پلیس نیز به قصاص محکوم و سرانجام بعد از شش سال به دار مجازات آویخته شد.
قاضی محمد شهریاری، سرپرست دادسرای جنایی تهران به جامجم گفت: این دو زندانی باعث شهادت دو مامور پلیس شده بودند و در زندان به سر میبردند که به دار مجازات آویخته شدند.
معاون دادستان تهران ادامه داد: چهار زندانی دیگر هم که به اتهام جنایتهای جداگانهای بازداشت و در دادگاه کیفری محاکمه و به قصاص محکوم شده بودند نیز پای چوبه دار رفتند. این در حالی است که واحد صلح و سازش اجرای احکام دادسرای جنایی تهران، با خانواده مقتولان برای کسب رضایت آنها جلسههایی برگزار کردند.
وی افزود: تلاش هیات صلح و سازش اجرای احکام دادسرای جنایی تهران برای جلب رضایت از خانواده چهار اولیای دم تا دیروز ادامه داشت تا این که این تلاشها به ثمر نشست و این چهار محکوم توانستند برای جلب رضای اولیای دم مهلت بگیرند و به زندان بازگشتند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد
۴ماه بعد از شهادتش فرزندش چشم به جهان گشود.
دنیایی خالی از پدر...
اسم فرزندش را قبل شهادتش انتخاب كرده بود..آقا عرفان
او در زندگی بسیار سختی كشید و از همان ٨ سالگی در كنار تحصیل به سر كار می رفت..
روحش شاد.یادش گرامی