این روزها جای شهیدمطهری خالی است. متفکر و اندیشمند شجاعی که براساس آموزههای قرآنی، همچون مالک اشتر، رهبری نظام را در اداره و هدایت جامعه کمک کند.
متفکرین زیادی داریم که شجاع نیستند و شجاعانی نیز داریم که بضاعت و توان فکری آنان، پاسخگوی انبوه نیازهای امروز نیست و این دو ویژگی در اعلادرجه در وجود آن شهید مطهر بهودیعه گذاشته شده بود.
پینوشت:
فضای رسانهای کشور پر از اندیشهها و نظریههایی است که صاحبان حقیقی یا مجازیاش هرلحظه با آن عکس یادگاری میگیرند و جماعتی را هم از سر جهل و بیاطلاعی با خود به این سو و آنسو میبرند.
شهید مطهری، یکبار با صدای بلند گفت که این اندیشهها و مکتبهای خلقالساعه نوعا اصالتی ندارند و بر اساس انگیزههای نفسانی و هوی و هوس شخصی تولید میشوند!
او در تفسیر آیات اولیه سوره مبارکه قیامه، پس از ترجمه و تفسیر آیات اولیه که پاسخ قرآن به منکران قیامت است، میگوید که منکرین معاد نه از سر چالش فکر و اندیشه بلکه بهدلیل فرار از قیدوبندهای الهی که آنان را ملزم به رفتاری خاص که متناسب با شأن و جایگاه اوست میکند، اصل معاد و رستاخیز را انکار میکنند.
آیه پنجم از این سوره که میفرماید: «بل یرید الانسان لیفجر امامه»، به صراحت سخن از اراده انسان برای فسق و فجور و گناه است و انکار قیامت نیز معلول و نتیجه این رفتار و در حقیقت ویترینی روشنفکری برای توصیف رفتار شیطانی است.
مطهری، حکیمانه و با ظرافت، همبستگی این آیات را برای مخاطب خود تشریح میکند و به آنان یادآوری میکند که پاسخ بسیاری از شبهات، لزوما از همان جنس نیست، بلکه با ریشهیابی علل انحرافات فکری باید حکیمانه درصدد رفع و حل علت العلل بود.
فضای انتخاباتی کشور و چالشهای انتخاباتی و هواداران آنان را با این دیدگاه بررسی و ارزیابی کنید. شاخص محکمی است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت