سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین و به نقل ازمهر، مینو محرز در رابطه با رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر و اثرات آن در اجتماع گفت: این رویکرد سیاست بسیار خوبی است و در جلسات کاهش آسیب، بسیار به آن توجه میشود.
رئیس مرکز تحقیقات ایدز تصریح کرد: کمک گرفتن از مردم برای آگاهی دادن به افراد بسیار خوب است و باید در جهت درمان معتادان و ایجاد انگیزه در آنان تلاش بیشتری کرد تا آنان هم به جامعه بازگردند، از این جهت فرهنگ اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر که با هدف آگاهیبخشی به آحاد مردم در جامعه شکل گرفت، کمک شایانی در این راه خواهد کرد.
محرز افزود: به عنوان مثال ما خودمان باشگاه یاران مثبت را داریم این افراد به دوستانشون برای ترک کردن مواد مخدر و ماندن روی ترک کمک میکنند؛ بنابراین اگر از خود مردم برای این امر کمک گرفته شود خیلی مؤثر خواهد بود.
وی در پاسخ به این سؤال که نحوه آگاهیبخشیها و اطلاعرسانیها در حوزه مبارزه با مواد مخدر کافی است یا خیر و اینکه اطلاعرسانی از کجا باید آغاز شود، افزود: اطلاعرسانی و آگاهیدادن در این حوزه در کشور بهتر شده ولی کافی نیست اولین و مهمترین بخش و موثرترین حوزه آموزش و پرورش است و بعد از آن هم رسانهها. این دو باید بیشتر به بخش آموزش و آگاهی جامعه کمک کنند، متأسفانه وقتی این دو بخش سکوت کنند کار سختتر میشود، چرا که مهمترین سازمانها برای آگاهیبخشی خانوادهها، آموزش و پرورش و اثرگذارترین بخش هم، رسانههای دیداری تلویزیون میباشند.
محرز بیان داشت: معتقدم آموزش و پرورش موثرترین سازمانی است که میتواند به دانشآموز دربارهٔ موادمخدر و آسیبهای اجتماعی آگاهی دهد و قدرت «نه» گفتن را به وی یاد بدهد و باید روی این مقوله بیشتر کار شود و فرهنگ سازی کرد، از طرفی تلویزیون نیز با ساخت برنامههای آموزشی در این حیطه کمک شایانی به خانوادهها خواهد کرد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت