به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، امیرحسین قناتی، مدیرکل خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: تولید خودروهای برقی در همه جای جهان مستلزم وجود یکسری زیرساختهاست، در این زمینه وزارت صنعت، معدن و تجارت برنامههای خود را به دولت ارائه کرده است.
وی گفت: در این خصوص لازم است تا اقدامهایی از سوی ارگانهای مختلف و دستگاههای ذیربط از جمله شهرداریها و وزارت نیرو درخصوص تامین انرژی، محل ایستگاههای شارژ، ارائه تسهیلات به خریداران این خودروها و… انجام شود.
قناتی با بیان اینکه در فاز نخست خودروهای عمومی نظیر تاکسیها، اتوبوسها و موتورسیکلتهای برقی در نظر گرفته شدهاند و با توجه به قیمت نسبتا بالاتر آنها در مقایسه با خودروهای معمولی، در همه جای جهان مشوقها و تسهیلاتی به تولیدکنندگان و خریداران این خودروها اختصاص مییابد.
وی تصریح کرد: در صورت تصویب شدن برنامه اشاره شده، در فاز نخست پنج هزار دستگاه تاکسی، ۵۰۰ تا هزار دستگاه اتوبوس و ۱۰ هزار دستگاه موتورسیکلت برقی خواهیم داشت.
پیشتر محسن صالحینیا، معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفته بود، در زمینه خودروهای برقی که با سیستم شارژ مستقیم (Plog in) کار میکنند، نیازمند تامین زیرساخت هستیم.
وی خاطرنشان کرد: آییننامهای در همین زمینه برای شیوههای شارژ و سرویسدهی این خودروها تنظیم شده که در کمیسیون اقتصادی دولت در دست بررسی است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش