به گزارش جام جم آنلاین از مهر، غلامحسین محسنی اژه ای در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به همکاری قو قضائیه با دولت، اظهارداشت: قوه قضائیه در سالی که سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال است وظیفه خود می داند با تمام توان با سایر قوا در همین چارچوب مذکور همکاری کند و با همه اعضای دولت همکاری کند تا دولت بتواند گره از کار مردم باز کند تا دولت از این رکود خارج شود.
وی افزود: نهایت تلاش را می کنیم تا در سرمایه کذاری امنیت کامل ایجاد شود و به دولت کمک می کنیم تا مقابل فساد بایستد و در مبارزه با قاچاق بیش از پیش موفق باشد.
محسنی اژه ای با اشاره به قوه قضائیه و امنیت کشور، اظهارداشت: بسیاری از کشورها در ناامنی به سر می برد و هزارها انسان در طول شبانه روز مجروح، آواره و کشته می شوند، عده ای هم به اسیری برده می شوند، ایران اسلامی از امنیت ابلایی برخودار است. از حمله نهادهایی که در این امنیت نقش قابل توجهی داشته، قوه قضائیه است.
سخنگوی دستگاه قضا به عملکرد دستگاه قضا در سال های ابتدایی انقلاب اشاره و تصریح کرد: دادگاه های انقلاب در اوایل، با هر حرکتی که قصد برهم زدن امنیت را داشت، برخورد می کرد. دستگاه قضایی در سال ۵۸ و ۵۹ عده ای که به دنبال کودتا بودند را شناسایی و به کیفر خود رساند.
محسنی اژه ای با یادآوری برخورد دستگاه قضایی با منافقین، افزود: اگر چه نظام قانونی مشخصی در اوایل انقلاب نبود، اما دستگاه قضا به این مسائل ورود کرد و حتی عده ای را برگرداند و برخی را هم مجازات کرد.
معاون اول قوه قضائیه تصریح کرد: از اوایل انقلاب تا به امروز، قوه قضائیه با همکاری سایر دستگاه ها ایستادگی کرده و در مقابل همه فتنه گران و اشرار و مجرمین و نفودی ها علیرغم همه فشارها ایستاده است.
وی اظهارداشت: دادگاه های انقلاب تمامی کسانی که اموال بیت المال را غصب کرده بودند، برخورد کرد و این اموال را شناسایی و به بیت المال بازگرداند.افراد معدودی که انفال و اموال عمومی و خصوصی را غارت کرده بودند، از طریق دادگاه انقلاب اموال آنها به دولت قرار گرفت و برخی هم به صاحبانشان بازگشت.بخش زیادی از آن اموال در اختیار نهادهایی قرار گرفت که آنها برای محرومان هزینه کنند.
محسنی اژه ای تصریح کرد: این اموال به نفع بنیاد شهید، بنیاد مستضعفان، پانزده خرداد و سایر نهادهای تحت نظر قرار گرفت تا به نفع نیازمندان برسد. ازآن تاریخ تا به امروز قوه قضائیه تلاش می کند با کسانی که علیه منافع مردم، دست تجاوز دراز می کنند، دست آنها را کوتاه کند و اگر کسی به ضرر مردم اموالی برده است، به مردم بازگردانده شود. برخی از دستگاه های مسئول نتوانستند وظایف خودشان را در برابر موضوع انفال به درستی عمل کنندو به ناچار قوه قضائیه ورود کرد و هزاران هکتار از منابع طبیعی از جنگل ها را بازگرداند.
وی افزود: وزارت تعاون در این چند سال اخیر هیچ سوالی در رابطه با پرونده موسسات مالی نداشته است. بار این پرونده ها همگی به دوش قوه قضائیه افتاده است.فقط تعدادی از این پرونده ها مربوط به ثامن الحجج،آرمان و کاسپین است. از مجلس و دولت در مورد این موسسات مالی استمداد می طلبیم.
محسنی اژه ای با طرح این سوال که چرا افزاد متدین وانقلابی بیشتر از جمله قوه قضائیه مورد هجمه ها و توهین های بیگانه ها و داخل نشینان غافل قرار گرفته است؟ گفت: علت روشن است. سد راه متجاوزان و اشرار چه کسانی هستند. سپاه، ارتش، بسیج، قوه قضائیه و برخی شخصیت های موثر سد راه متجاوزان هستند.دشمن با خود می گوید که باید این سد راه را برداشت.اگر می شود باید آنها را از لحاظ فیزیکی حذف کرد و اگر ترور فیزیکی نشد، ترور شخصیت را دنبال می کنند.
وی افزود : اگر اینها هم نشد، نشر اکاذیب در مورد آنها می کنند تا تیغ دادگاه های انقلاب و سپاه کند شود.
محسنی اژه ای با یاداوری برخی از برهه های تاریخی بعد از انقلاب گفت: روزگاری، همه جریان ضد انقلاب زیر چتر بنی صدر جمع شدند، حتی آنهایی که با بنی صدر مخالف بودند و روبروی آن ایستاده بودند، با وی همکاری کردند. بنی صدر هم مغرور با رایی که مردم به وی دادند، نهادها و مردم را تخریب کرد. برخی از این تخریب ها از تریبون رسمی از جمله تریبون همین دانشگاه تهران، جریانات سال ۶۰ رقم خورد.
سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: بابت آن جنایت ها،وحدت مردم بیشتر شد و بعد از آن با ترفند های جدید اتفاقات دهه ۷۰ و پس از آن دهه ۸۰، رقم خورد. امروز تخریب علیه سپاه،بسیج و افراد موقر و دستگاه قضایی شدت گرفته است و یک فتنه و اقدام جدید در پیش است. برخی دشمنان شروع به کرکری های جدید کردند. نهادهای انقلابی و دستگاه قضایی و سپاه تحقیر می شود و گمان من با توجه به تاریخ، این است که فتنه جدید در راه است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد