اختلال در اتصالات مغزی به صدا‌بیزاری منجر می‌شود

در حالی که بسیاری از ما، صدای جویدن یا تنفس شدید افراد را آزاردهنده می‌دانیم، این صداها برای افرادی با اختلال صدا‌بیزاری (Misophonia) غیرقابل تحمل است.
کد خبر: ۱۰۴۹۶۶۶
اختلال در اتصالات مغزی به صدا‌بیزاری منجر می‌شود

محققان در ارتباط با این اختلال، شبکه‌های عصبی و تغییرات مغز را شناسایی کرده‌اند. تیمی به رهبری دانشگاه نیوکاسل، یافته‌های جدیدی از اساس فیزیولوژیک را برای افراد مبتلا به صدا‌بیزاری گزارش کرده است. صدا‌بیزاری، اختلالی است که در آن فرد از صدای خوردن، جویدن یا تکرار ضربه قلم متنفر است. انجمن صدابیزاری، صداهایی را که احساس فوری و محرک مبارزه ایجاد می‌کنند، صداهای ماشه‌ای نامیده است.

تصویربرداری مغزی نشان داده است، افرادی با این شرایط، اختلال در مکانیزم کنترل عاطفی دارند که سبب می‌شود مغز آنها صداهای ماشه‌ای را بشنود. پژوهشگران همچنین دریافتند، فعالیت مغز نشأت گرفته از یک الگوی اتصال متنوع به لوب فرونتال (قسمت جلویی مغز) است. این بخش به طور معمول مسئول سرکوب واکنش غیر طبیعی به صداهاست. این پژوهشگران همچنین دریافتند، صداهای ماشه‌ای، پاسخ فیزیولوژیک به صورت افزایش ضربان قلب و عرق کردن را در افراد مبتلا به صدابیزاری افزایش داده است.

دکتر کامر درباره علائم بیماری می‌گوید: بیماران مبتلا به صدابیزاری ویژگی‌های بالینی کاملا شبیه دارند و هنوز علائم خاصی در هر یک از طرح‌های تشخیصی بالینی فعلی شناخته نشده است. این مطالعه نشان می‌دهد، تغییرات مهم مغز به عنوان شواهد قوی‌تری برای متقاعدکردن جامعه پزشکی می‌تواند به‌کار برود تا نشان دهد، این اختلالی واقعی است.

با استفاده از اسکن مغزی، تیم تحقیقاتی تفاوت‌های فیزیکی در لوب فرونتال بین نیمکره مغزی افراد مبتلا به صدابیزاری را به صورت میلین بالاتر در ماده خاکستری قشر جلویی مغز نشان داد. این مطالعه اتصالات غیر طبیعی بین ناحیه لوب فرونتال (قسمت جلویی مغز) و ناحیه ای‌آی‌سی (AIC منطقه‌ای در ماده خاکستری مغز است که در پردازش احساسات و یکپارچه سازی سیگنال‌ها در بدن و خارج درگیر می‌شود) نشان داد. زمانی که صدای ماشه‌ای شنیده می‌شود، در افراد دچار اختلال صدابیزاری، فعالیت به هر دو منطقه می‌رود، در حالی که در افراد سالم فعالیت در ای‌آی‌سی می‌رود و به منطقه فرونتال برمی‌گردد. اعضای تیم تحقیقاتی گمان می‌کنند، این نشان‌دهنده یک اختلال مکانیزم کنترل بین لوب فرونتال و ای‌آی‌سی است.

منبع: neurosciencenews.com

مترجم: نرگس راستگو

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

حجت‌الاسلام سید کاظم باقری معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرز‌ها و فرقه‌ها حرکت می‌کند 

وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

نیازمندی ها