
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
کریستین لاگارد: او در پاریس و در خانوادهای فرهنگی به دنیا آمد. تحصیلات را تا کارشناسی ارشد در رشته علوم سیاسی ادامه داد. کریستین لاگارد در کشور خود به مقام وزارت دارایی دست یافت. همچنین تجربه وزارت در بخش تجارت و کشاورزی و ماهیگیری را هم داشته است. او اولین وزیر اقتصاد زن در دولت جی هشت بوده است. لاگارد، نخستین زنی بود که در دنیا در مقام رئیس صندوق بینالمللی پول انتخاب شد. کریستین لاگارد، سال 2011 در رده نهم فهرست قدرتمندترین زنان جهان نشریه فوربز قرار گرفت. سال 2016 هم دوباره برای مقام رئیس صندوق بینالمللی پول انتخاب شد.
آنا پاتریشیا بوتین: سال 1960 در اسپانیا به دنیا آمد. او هم مانند دیگر افراد خودساخته مراحل ترقی را طی کرد تا این که سال 2014 به یکی از قویترین مدیران اجرایی بانکداری در دنیا تبدیل شد. او یک کارآفرین نامدار، بانکدار موفق و مدیر ارشد اجرایی است. بوتین به پنج زبان زنده صحبت میکند و اکنون با موفقیت، پست ریاست هیات مدیره گروه سانتاندر را بهعهده دارد.
هو چینگ: مجله فوربس، سومین مقام زن قدرتمند جهان را به این بانوی اهل سنگاپور اختصاص داده است. هوچینگ، مدیر شرکت مخابراتی تماسک هلدینگز است و این تشکیلات عظیم را در نهایت قدرت اداره میکند. وی سال 1985 با لی هینگ لونگ ازدواج کرد که بعدها به مقام ریاست جمهوری سنگاپور رسید. گرچه او همسر رئیسجمهور سنگاپور است، اما موفقیتهای او در زمینه مدیریت و معاملات تجاری بزرگ، پرآوازهتر از شوهرش بوده است.
لوسی پنگ: این زن چینی جزو ثروتمندترین انسانهای دنیا شناخته شده است. وی مدیر اجرایی سرویسهای مالی آنت از شرکت عظیم علی باباست. او در علی بابا در سمتهای مختلف استخدام شد و با کسب موفقیتهای بزرگ در هر بخش به مقامی بالاتر ارتقا یافت. دارایی او بالاتر از یک میلیارد دلار تخمین زده شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد