به گزارش جام جم آنلاین به نقل از یورونیوز، خروج از توافق بین المللی پاریس از وعده های انتخاباتی دونالد ترامپ بود، اما پس از پیروزی در انتخابات و تحت فشار قدرت های اقتصادی بزرگ جهان در نشست های گروه ۲۰ و گروه ۷ قول بررسی مجدد در این زمینه را داد.
با این حال رئیس جمهوری آمریکا تغییری در نظر خود نداد و بار دیگر بر این نکته که شرکت آمریکا در کاهش استفاده از سوخت های فسیلی به زیان اقتصاد این کشور است پای فشرد.
پیش از این دولت باراک اوباما که از پشتیبانان اصلی توافق پاریس و کاهش تولید دیاکسیدکربن بود، تعهد کرده بود که ایالات متحده ظرف ۱۰ سال آینده ۲۶ درصد از میزان تولید گازهای گلخانه ای خود بکاهد.
با وجود خروج آمریکا از پیمان پاریس، کشور چین که بزرگترین سهم را در تولید دیاکسیدکربن در جهان دارد و به تشویق و اصرار دولت اوباما به این معاهده پیوست، همچنان به آن وفادار مانده و همراه با اتحادیه اروپا به عنوان دو قدرت بزرگ این پیمان و مانع فروپاشی آن عمل میکنند.
هدف اصلی پیمان پاریس جلوگیری از افزایش میانگین حرارت کره زمین بیش از دو درجه سانتیگراد است و با خروج آمریکا از این معاهده امید به موفقیت این معاهده تا حدودی کاهش یافته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان