حشمت الله فلاحت پیشه در گفتوگو با جام جم آنلاین در خصوص حضور مقامات کشورهای منطقه و فرامنطقه در مراسم سوگند رییس جمهور و رایزنیهای صورت گرفته در حاشیه این مراسم اظهار داشت: جمهوری اسلامی درصدد است همچنان رویکرد برونگرایانه خود را در تعامل با جامعه ملل حفظ کرده و به نظر میرسد این هدف در مراسم تحلیف به مقدار قابل توجهای محقق شد.
وی با اشاره به مناسبات دیپلماتیک صورت گرفته در یکی دو روز گذشته میان تهران و مقامات عالی رتبه سایر کشورها، افزود: بعد از برجام آمریکا بدنبال بازگرداندن فضای تحریم برای اعمال فشار به ایران بوده، اما دولت و مجلس در یک همکاری از پیش تعیین شده و دعوت از نمایندگان چند ده کشور جهان تلاش کردند با دفاع از توافق هستهای ایران با گروه 1+5 حامل این پیام باشند که حاکمیت ایران به هیچ روی در یک فضای چالشی با ایالات متحده وارد تعامل نشده و نخواهد شد.
نماینده مردم اسلام آباد غرب در مجلس، نقش خانه ملت را در تدارک و دعوت میهمانان خارجی برجسته توصیف کرد و خاطر نشان ساخت: این همکاری به نوعی بود که مقامات پارلمانی خارجی در روز تحلیف بیش از سایر دولتمردان کشورها در مجلس شورای اسلامی حضور به هم رساندند و این بر ضرورت تقویت بیش از پیش همکاریهای پارلمانی ایران با سایر دول میافزاید.
در ادامه از فلاحت پیشه در خصوص ویژگیهای کابینه دولت دوازدهم سوال کردیم که وی پاسخ داد: ملاک بنده به عنوان یک نماینده مجلس این است که دولت باید در چیدمان کابینه جدید به حوزه تخصصی افراد توجه کند.
وی با نگاهی بر عملکرد چهارساله دولت روحانی گفت: واقعیت آن است که دولت در بخشهای نفت و گاز- بهداشت و درمان و سیاست خارجی کارآمد ظاهر شد، در سایر حوزهها عملکرد متوسطی داشت اما در عرصه اقتصادی و صنعت باید بپذیریم ناکارآمد بود و توفیق چندانی برای کشور حاصل نشد.
فلاحت پیشه حوزه تولید و استغال را پاشنه آشیل دولت قبلی بشمار آورد و افزود: انتظار میرود رییس جمهور منتخب با نگاه عمیق بر کارنامه گذشته افراد و توجه به تخصص آنها وزرا را به مجلس معرفی کند تا مشکلات عدیده مردم در حوزه اقتصادی هر چه سریعتر مرتفع شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دهم، نمایندگان را به ضرورت اهتمام ویژه انتخاب وزرای اصلح در روز رای اعتماد دعوت کرد و عنوان داشت: نمایندگان از مصلحت اندیشی و اغماض در رای اعتماد به وزیر پیشنهادی اجتناب کرده چرا که آنها در کارآمدی و یا عدم صلاحیت وزیر مد نظر سهیم خواهند بود. از این رو باید در برابر مردم پاسخگو باشند.
وی در خصوص اینکه آیا دولت و شخص روحانی برای تشکیل یک کابینه بهتر و قویتر با فراکسیون های مربوطه مجلس تعامل مطلوبی داشت یا خیر، خاطر نشان کرد: اخباری بود مبنی براینکه دولتمردان با سه فراکسیون اصلی مجلس رایزنی هایی داشتهاند اما اعضای فراکسیون از نوع تعامل دولت با مجلس در این خصوص گلایه مند بودند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: