به گزارش جام جم آنلاین از مهر، سازمان سنجش این راهنمای عملی را به منظور ساده سازی شرکت در مراحل آزمون سراسری، از ثبت نام تا انتخاب رشته این راهنما را به صورت کامل و تصویری منتشر کرده است.
داوطلبان باید با استفاده از این راهنمای عملی، بدون کمک دیگران و به راحتی می توانند انتخاب رشته خود را انجام دهد.
در این راهنما جنبه های کاربردی قوانین و مقررات انتخاب رشته، طوری توضیح داده شده است که توجه به آنها می تواند احتمال قبولی در رشته دلخواه را افزایش دهد.
بخش اول راهنمای عملی انتخاب رشته شامل «چگونه کارنامه آزمون سراسری را دریافت کنیم، اطلاعات ثبت نامی خود را فراموش کرده ام، کارنامه آزمون سراسری، چه اطلاعاتی به ما می دهد، چگونه رشته ها را انتخاب کنیم، چگونه رشته های انتخابی خود را به سازمان سنجش اعلام کنیم، چگونه برای انتخاب رشته های بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصیلی) اقدام کنیم.» است.
بخش دوم آشنایی با مقررات انتخاب رشته است.
این موارد شامل «بعضی از شرایط آزمون سراسری، مهم برای انتخاب رشته، آشنایی با سهمیه های مختلف در آزمون سراسری، گزینش بومی، آشنایی با زیرگروه، نمره و رتبه ها، انواع شیوه های پذیرش در آزمون سراسری، شرایط کلی پذیرش دانشجو در دانشگاه ها، آشنایی با دوره های تحصیلی دانشگاه ها» است.
داوطلبان می توانند فایل راهنما را از سایت سازمان سنجش آموزش کشور دریافت کنند.
آزمون سراسری سال ۹۶ در روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۵ و ۱۶ تیرماه در ۳۷۲ شهرستان و ۴۷۸ حوزه امتحانی در کشور و ۲۷ حوزه در ۲۳ کشور دنیا با حضور ۸۳۸ هزار و ۹۷۲ داوطلب حاضر در جلسه آزمون برگزار شد و از این تعداد، ۸۳۸ هزار و ۹۲۹ داوطلب مجاز به انتخاب رشته شده اند.
انتخاب رشته کنکور ۹۶ برای مجازین به انتخاب رشته نیز از روز ۱۹ مردادماه آغاز می شود و تا ۲۳ مردادماه ۹۶ ادامه خواهد داشت.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد