به گزارش جام جم آنلاین، در این مطلب به چند مورد از نکات آموزشی جهت آگاهی به فرزندانمان اشاره خواهد شد.
1- اعتماد نکردن به غریبه ها را به فرزندان بیاموزید تا آنها به جز افراد خانواده به هیچ غریبه ای بدون اطلاع خانواده اعتماد نکنند.
2- معمولا کودکان به علت ترس و تهدید اگر اتفاقی برایشان بیفتد را بازگو نمی کنند به آنها بگویید تحت هر شرایطی هر اتفاقی بصورت مخفیانه برایشان رخ داد را به خانواده بدون هیچ نگرانی عنوان کنند.
3- از کلمات، شوخی، فیلم و حرفهای تحریک آمیز در خانواده در حضور فرزندان خودداری کنید و در صورت ضروری این چنین موارد را در معرض دید آنها قرار ندهید.
4- به فرزندان یاد دهید که بعضی از قسمتهای بدن مانند حریم خصوصی است و کسی حق ندارد به آن نزدیک شود
5- فرزندان باید آگاه شوند که با هر خوراکی گول هیچ کسی را نخورده و فقط در حضور خانواده می توانند خوراکی یا هدیه دیگران را قبول کنند
6- آدرس منزل و یک شماره تماس خود را به فرزندان یاد دهید تا در صورت گم شدن با شما تماس بگیرند و یا به نزدیکترین پلیس مراجعه کنند.
7- بچه های کوچک را به هیچ عنوان چه در خواب یا بیدار برای لحظه ای کار ضروری در خانه یا اتومبیل خود رها نکنید تا موجب یک عمر غفلت و پشیمانی شما نشوند.
8- هنگام رفتن به مراکز شلوغ مثل پارک و فروشگاهها حتما دست فرزندان را بگیرید هیچگاه آنها را جلوتر یا عقب تر از خودتان رها نکنید
9- فرزندان ما تا زمانی که بزرگ و بالغ شوند به آموزش و رفتارهای اجتماعی نیاز دارند لذا تمام نکات ایمنی و امنیتی در یک جامعه را در نبود پدر و مادر بدون هیچ سانسوری به آنها با دلیل و منطق آموزش دهید
10- با کودکان خود درست و منطقی رفتار کنید تا در نبود شما هنگام برخورد با یکسری اتفاقات آنها بتوانند از مطالبی که از شما بخاطر سپردند را برای دفاع از خود بکار برند.
11- در صورت بروز هر نوع اتفاق ناگوار و مشکوک بلافاصله اول پلیس را در جریان بگذارید تا افراد سوجود و فریبکار از این مسئله سواستفاده نکنند
به خاطر داشته باشید کودکان آسیب پذیرترین قشر جامعه هستند پس بیشتر مواظب آنها باشیم.
اعظم سادات سیدبرقی- جام جم آنلاین
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد