به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، آنالیز اغتشاش شیمیایی این ستاره نشان می دهد که این سیستم ستاره ای خورشید مانند معادل 15 زمین، سیاره سنگی بلعیده است.
دیوید هوگ رییس داده های ستاره شناسی در مرکز اختر فیزیک موسسه فلاترون در یک بیانیه خبری اعلام کرد: حتی اگر خورشید ما کل منظومه شمسی را بخورد، بازهم به بی قاعدگی که در این ستاره مشاهده می کنیم نزدیک نخواهد شد.
محققان این ستاره سیاره خور را «Kronos» نامیدند که اشاره ای است به لغت یونانی «تیتان» به معنی کسی که تمام بچه های خود را بعد از تولد می خورد.
این ستاره توسط «سمیونگ اوه» کارشناس اختر فیزیک در دانشگاه پرینستون کشف شد؛ هر چند وی قرار نبود یک ستاره سیاره خور را کشف کند.
به واقع، او برای مطالعه زوج های ستاره ای که در امتداد مسیرهای مشابه و با سرعت مشابه حرکت می کنند در حال استفاده از مشاهدات فضاپیمای «Gaia» سازمان فضایی اروپا بود.
«Kronos» برخلاف خواهر ستاره ای خود «Krios»، دارای غلظت های بالایی از آهن، سیلیکون، منیزیم و لیتیوم بود؛ عناصری که تشکیل دهنده سیاره های صخره ای هستند.
ستاره شناسان به دلیل فلزات سنگینی که در لایه های خارجی «Kronos» یافت می شود، بر این باورند که این ستاره سیاره های سنگی را بیش از یک میلیارد سال بعد از تولدش، خورده است.
این یافته می تواند به ستاره شناسان در درک بهتر چگونگی تحول سیستم های ستاره ای در طول زمان کمک کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد