
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
متاسفانه در این میان، اخبار ضد و نقیضی از اخذ هزینه برای ارائه برخی خدمات از زائران منعکس میشود که گاه حتی بیش از حد مجاز و مصوب بوده و اعتراض هموطنان زائر را به دنبال داشته است. در این خصوص گپ و گفتی کوتاه با شهریار حیدری، سخنگوی ستاد مرکزی اربعین داشتهایم که در ذیل میآید. در این گفتوگو حیدری با تاکید بر نظارت دقیق بر هرگونه خدماترسانی، از زائران میخواهد هرگونه تخلفی را گزارش دهند.
زائران اربعین در مرزهای کشورمان برای چه امکانات و خدماتی باید هزینه بپردازند؟
هیچ مبلغی از زائران هنگام خروج از مرز گرفته نمیشود و تنها هزینهای که زائران باید بپردازند، هزینه پارکینگ آن هم برای آن دسته از زائرانی است که با وسیله شخصی خود را به شهرهای مرزی رساندهاند.
درحالی که بسیاری از خدمات به صورت رایگان به زوار ارائه میشود، چرا برای پارکینگ باید هزینه پرداخت کنند؟
پارکینگها عموما متعلق به بخش خصوصی هستند. البته بخشی از آنها هم متعلق به شهرداری است که هم شهرداری و هم بخش خصوصی، طی سالهای گذشته میلیاردها تومان برای ساخت پارکینگ هزینه کردهاند، به همین خاطر مبلغ کمی اجاره پارکینگ از زائران دریافت میکنند. البته اگر پارکینگ دولتی باشد، هزینهای دریافت نمیشود.
هزینه پارکینگها چقدر است؟
مبلغ مصوب برای تمام این پارکینگها برای هر 24 ساعت، 5000 تومان است.
اما طی روزهای گذشته تصویری از قبض یک پارکینگ در چذابه در فضای مجازی منتشر شد که روی آن هزینه ورودی پارکینگ،50 هزار تومان و هزینه هر شبانهروز نگهداری 5000 تومان درج شده بود.
ما به این مساله ورود و رسیدگی کردیم که در پاسخ به ما گفتند در چاپ قبض اشتباهی صورت گرفته و هزینه پارکینگ فقط همان 5000 تومان در هر شبانه روز است، اما در نظر داشتند که این مبلغ را برای ده شبانهروز (که معادل 50 هزار تومان میشود) در همان ابتدای ورود از صاحب خودرو دریافت کنند و چنانچه سفر زائر کمتر از ده روز طول کشید، مابه تفاوت آن را بازگردانند که البته ما به آنها تذکر دادیم و فرمانداران هم رسیدگی کردند و این مورد اصلاح و قرار شد همان 5000 تومان به هنگام ورود دریافت شود و هنگام بازگشت زائر، هزینه پارکینگ برای تعداد روزهای اسکان خودرو دریافت شود.
متاسفانه در این قبض تاکید شده پارکینگ هیچگونه مسئولیتی در قبال ادعای صدمه یا سرقت لوازم داخل و خارج خودرو ندارد. اگر قرار باشد پارکینگ هیچ مسئولیتی نداشته باشد، مالک خودرو برای چه باید هزینه پارکینگ بدهد؟
این مورد هم به طور جدی تذکر داده شده و درواقع مالکان پارکینگ چه بخش خصوصی و چه شهرداری در قبال سرقت و خسارت دیدن خودرو، مسئول هستند و اگر این اتفاق برای خودروی زائری رخ داد، زائر میتواند به شهرداری، فرمانداری، مراجع قضایی و نیروی انتظامی منطقه مراجعه کند تا به این موضوع رسیدگی شود، زیرا به همه این نهادها برای رسیدگی به این موارد تذکر جدی داده شده است.
فاطمه مرادزاده
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد