به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، رئیس اورژانس اجتماعی کشور با بیان اینکه این کودک در حال حاضر در بیمارستان کودکان و اطفال بندرعباس بستری است، گفت: این خانواده یک کودک 7 ساله دیگر نیز دارند. صبح روز حادثه مادر از منزل خارج میشود که این اتفاق رخ میدهد. زن عموی کودک و یکی از همسایگان متوجه موضوع شده و برای کمک به یسنی به محل زندگی آنها میروند.
وی در ادامه با رد شایعاتی که علت این اقدام پدر را مصرف شیشه عنوان شده بود، اظهار کرد: پدر این کودک مبتلا به بیماری روانی بوده و در نبود مادر از دو کودک عصبانی می شود، به همین دلیل کودک بزرگتر را کتک زده و کودک کوچک تر را با چاقو زخمی میکند. مشکل این پدر اعتیاد به شیشه نبوده است و موضوع کباب کردن گوشت این فرزند نیز صحت ندارد.
رئیس اورژانس اجتماعی کشور با بیان اینکه این پدر چاقو را به شکم کودک دو ساله فرو کرده و به روده وی آسیب زده است، تصریح کرد: این کودک ابتدا به بیمارستانی در حاجی آباد توسط اقوام برده شده و سپس از آنجا به بندرعباس منتقل شده است. این پدر در حال حاضر فراری است و اقوام کودک او را به بیمارستان منتقل کرده اند.
وی با اشاره به انجام عمل جراحی بر روی روده این کودک ادامه داد: حال «یسنی» در حال حاضر نسبتا خوب است و از بیمارستان شهید محمدی به بیمارستان اطفال کودکان بندرعباس منتقل شده است. این کودک خوشبختانه زنده می ماند.
حسین اسدبیگی با اشاره به مشکل روانی پدر در ادامه تصریح کرد: این فرد چندین بار در کرمان و بندرعباس بستری شده است. به گفته اطرافیان، این پدر اگر هم مواد مصرف می کرده در حد تریاک بوده و اینکه گفته میشود مصرف کننده شیشه بوده، کذب است.
رئیس اورژانس اجتماعی کشور با بیان اینکه دوسال پیش همزمان با وقتی که مادر، همین فرزند را باردار بوده است به دلیل اختلافات خانوادگی و تقاضای جدایی از همسر به بهزیستی مراجعه کرده است، افزود: در آن زمان با وساطت اطرافیان و اقوام و به این دلیل که آنها دختر عمه و پسر دایی بودند، سازش کردند. همکاران بهزیستی می گویند این پدر از همان زمان هم حال و روز خوبی نداشته و آشفته گویی می کرده و مادر نیز تمایلی به ادامه زندگی نداشته است.
وی ادامه تاکید کرد: گاهی زن و شوهری که مشکل حادی دارند یا باید خیلی اصولی درمان شوند و یا درا ین شرایط به زندگیشان ادامه ندهند، اما اطرافیان اصرار کردهاند آنها به سر زندگیشان بروند که منجر به اتفاق امروز شده است. در این شرایط متخصصان بهزیستی به دلیل نداشتن مدارک کافی و اختیارات قانونی نمیتوانند در ادامه زندگی این افراد مداخلهای داشته باشند.
اسدبیگی با اشاره به اینکه این پدر هر چند ماه یکبار بستری می شده است توضیح داد: مدتی قبل از حادثه نیز این پدر حال مساعدی نداشته و اطرافیان قرار بوده او را بستری کنند اما تعلل در این کار به فاجعه ختم شده است. بیمار روانی که مرتب بیماریاش حاد می شود نباید در مقابل وی تعلل انجام گیرد و باید هرچه سریعتر به او رسیدگی شود.
رئیس اورژانس اجتماعی کشور با اشاره به سرنوشت و آینده این کودک اظهار کرد: تصمیم درباره وضعیت این کودک بعد از درمان بر عهده خانواده او است. مادر این کودک در حال حاضر در منزل اقوام است و احتمالا قصد دارد کودک را نگهداری کند. بعد از اینکه کودک ترخیص شد، اورژانس اجتماعی پیگیری های لازم را انجام خواهد داد. بر اساس دستور قاضی، اگر لازم باشد این کودک به بهزیستی واگذار خواهد شد، اما همانطور که می دانیم بهترین محل برای نگهداری این کودک نزد مادر است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب