عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد:

مجلس مانع افزایش قیمت ها در سال 97 می شود / یارانه ثروتمندان قطع می شود

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: نمایندگان با افزایش قیمت‌ها در بودجه 97 مخالف و در حال پیگیری آن هستند زیراکه با افزایش نرخ حامل‌های انرژی تورم نیز بالا می‌رود.
کد خبر: ۱۱۱۲۱۳۴
مجلس مانع افزایش قیمت ها در سال 97 می شود / یارانه ثروتمندان قطع می شود

احمد انارکی محمدی در گفت و گو با خبرنگار جام‌جم آنلاین درباره تمهیدات مجلس برای وضعیت معیشت مردم اظهار داشت: امروز معیشت مردم یکی از مشکلات و دغدغه ها است مقام معظم رهبری نیز چند سالی را با نام‌های اقتصادی و معیشتی و تولید اعلام کردند و یکی از وظایف مهم کمیسیون نیز همین است، در چندین جلسه از وزرا و کمیسیون در این ارتباط سوال شده است و در حال پیگیری موضوع معیشت مردم، اشتغال، بیکاری و نیز گرانی هستیم. معیشت مردم کار یک یا دو دستگاه نیست و همگی با هم در ارتباط هستند.

ویدر ارتباط با برخی راهکارهای ارائه شده توسط مجلس در این‌باره ادامه داد: نمایندگان با افزایش قیمت‌ها در بودجه 97 مخالف و در حال پیگیری آن هستند زیراکه با افزایش نرخ حامل‌های انرژی تورم نیز بالا می‌رود.

انارکی‌محمدی گفت: وزرای مربوطه خواسته شدند و به عنوان راهکار از سوی مجلس به دولت پیشنهاد شد تا امسال به خانواده‌هایی که جوان بیکار دارند مبلغی معادل با یک‌سوم حقوق را پرداخت کنند.

نماینده مردم رفسنجان با اشاره به بودجه 97 بیان داشت: در کمیسیون تلفیق تصمیم بر این شد که افزایش قیمت در حامل‌های انرژی را نداشته باشیم، در بخش یارانه‌ها نیز در صحبت‌هایی مقرر شد بخشی از یارانه‌ ثروتمندان قطع شود و آن را به بخش‌های دیگر جامعه و نیز ایجاد اشتغال اختصاص دهند.

وی در مورد حل مشکلات موسسات اعتباری نیز گفت: مقرر شد تا پایان سال جاری تمام موسسات ساماندهی شوند و در ارتباط با آن مجلس مهلتی را به دولت داده و بانک مرکزی نیز ملزم به انجام آن است؛ بخش دیگر بدهی های موسساتی نظیر کاسپین است که که بخش‌هایی از خسارت‌ها پرداخت و مشکلات رفع شد و درصدی از آن‌ها که طلب زیاد را دارند باقی مانده و به دنبال راهکارهایی برای بازپرداخت خسارت بقیه افراد هستیم.

محمدی‌انارکی تاکید کرد: الباقی موسسات در حال واگذاری به بانک‌های بزرگ هستند برای اینکه ساماندهی و بدهی مردم نیز پرداخت شود .

نسترن نعمتی/جام‌جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها