به گزارش جامجم، 12 شهریور 96 گازگرفتگی منجر به مرگ دو نفر در یک ساختمان مسکونی به پلیس بومهن اطلاع داده شد.
در ابتدا به نظر میرسید علت مرگ پدر و مادر خانواده، استنشاق منواکسیدکربن باشد، اما کارآگاهان جنایی متوجه آثار مسمومیت و خفگی روی صورت اجساد شدند و از پزشکی قانونی کمک خواستند.
در بررسی اجساد مشخص شد هر دو مقتول ابتدا با قرص خواب آور مسموم و سپس خفه شدهاند. کشف این سرنخ، کارآگاهان را به تحقیق از امید، پسر 17 ساله خانواده واداشت و به این شکل راز جنایت فاش شد.
امید گفت: «یک سال پیش در اردو با پسری 16 ساله به نام سعید آشنا شدم، اما پدر و مادرم به خاطر این که او قلیان و سیگار میکشید، مخالف این دوستی بودند. چند بار از من خواستند به دوستیمان پایان بدهم اما مخالفت کردم. سعید هم با پدر و مادرش اختلاف داشت و چند بار از من پرسیده بود آیا من هم در خانه مشکل دارم؟»
پسر نوجوان درباره قتل نیز گفت: «یک روز با والدینم بحثم شد و به خانه سعید رفتم . مادرم به خانه آنها زنگ زد و گفت اگر یک تار مو از سر پسر کم شود، شکایت میکنم. این کار مادرم باعث تشدید ناراحتی سعید شد. او هم پیشنهاد قتل والدینم را داد. ابتدا مقادیری قرص برنج خریدیم و قرار شد آنها را در غذای پدر و مادرم بریزم. قرمه سبزی داشتیم. قرصها را در آن ریختم، اما برای خودم و خواهرم ساندویچ جدا خریدم. والدینم غذاها را خوردند اما اتفاق خاصی نیفتاد. یک هفته بعد، سعید قرص خواب آور خرید و من آنها را در غذای مادرم ریختم. وقتی خورد، بیهوش شد. سپس همراه سعید، مادرم را خفه کردیم و جسدش را به طبقه بالا بردیم. در همین لحظه، پدرم از راه رسید. به او هم آبمیوه مسموم دادم و خوابش برد. او را هم خفه کردیم و صبح ساعت 7، همراه خواهرم از خانه بیرون رفتیم. من و سعید، شیر گاز را باز گذاشتیم تا ماجرا را یک حادثه نشان دهیم.»
با ثبت این اعترافات، سعید نیز دستگیر شد و اظهارات امید را تائید کرد. براساس کیفرخواست صادره، هر دو پسر نوجوان به یک فقره قتل عمدی و یک فقره معاونت در قتل متهم شدهاند. آنها بزودی در شعبه هفتم دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه میایستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب