به گزارش جام جم آنلاین، در ماه رمضان همواره نانوایی ها با تغییر ساعات کاری مواجه شده و اوج کار آنها از چند ساعت قبل از اذان مغرب و افطار شروع شده و تا ساعت ها پس از آن ادامه دارد.
قاسم زراعتکار - رییس اتحادیه نانوایان سنتی در این باره به ایسنا گفت: برای نانوایی های سنتی از لواش تا تافتون، بربری و سنگک ساعت کاری در ماه رمضان از ساعت ۶ صبح آغاز می شود و تا ۸ صبح تنور آنها روشن می ماند؛ مجددا از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۱۲ ظهر نانوایی ها فعال می شوند و پس از آن از ساعت ۱۳ تا پس از افطار و ساعت ها پس از آن نانوایی ها آماده تحویل نان تازه و داغ به روزهداران هستند.
وی همچنین درباره وضعیت قیمت و نرخ واقعی نان افزود: در ماه رمضان هیچ گونه افزایش قیمتی در انواع نان سنتی اعمال نمی شود و مردم از این بابت هیچ نگرانی نداشته باشند اما پس این ماه مبارک آنالیز قیمت انواع نان سنتی را طبق روال معمول هر ساله به دستگاه های متولی در زمینه نرخ گذاری نان ارایه می دهیم.
زراعتکار ادامه داد: امیدواریم مسوولان به نانوایی ها و صاحبان این صنف زحمتکش توجه ویژهای داشته باشند؛ چرا که از سال ۱۳۹۳ نرخ نان سنتی هیچ تغییری نداشته است؛ حال آنکه همه هزینه های تولید مانند دستمزد کارگران، انرژی، مالیات، تورم و دیگر هزینههای جانبی افزایش پیدا کرده است و نانوایی ها توان تحمل آن را دیگر ندارند.
رییس اتحادیه نانوایان سنتی با بیان اینکه اگر دولت هزینه های نانوایی ها را تقبل کند هیچ علاقه ای به افزایش قیمت نان نداریم و حاضریم این محصول استراتژیک را رایگان در اختیار مردم قرار دهیم، گفت: از نظر کمیت و کیفیت نانوایی های سنتی همواره تلاش می کنند تا با وجود مشکلات موجود، بهترین نان در دسترس مردم باشد تا بتوانند اعتماد مردم را جلب کنند؛ چرا که آنها مشتری و تعیین کننده در آینده بازار و درآمد نانوایی ها هستند و بنابراین مردم باید رضایت داشته باشند.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد