محسن حیدری آلکثیر در گفتوگو با جامجم آنلاین درباره فلسفه گرفتن شب قدر ابراز داشت: آنطور که در روایات آمده است، همه امور از سوی خداوند تقدیر می شود تَنَزَّلُ الْمَلَائِکَةُ وَالرُّوحُ فِیهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن کُلِّ أَمْرٍ
وی بیان داشت: شب قدر فرصت مناسبی است تا انسان ارتباط خود را با خداوند تقویت کند و از غفلتها،من بودنها و اخلاق زشتی که احیانا انسان در زندگی خویش پیدا میکند، دور شود و خودش را در بحر معارف و ارتباط با خداوند سبحان قرار دهد تا بتواند از زلال لیلهالقدر جرعهای بنوشد و آینده او را رقم بزند.
عضو مجلس خبرگان رهبری استان خوزستان گفت: از آنجایی که احیا گرفتن و راز و نیاز و مناجات کردن خود موضوعیت دارد، هر چه بیشتر صورت بگیرد بهتر است.
حیدری ادامه داد: شاید در تعالیم اسلامی شب لیلهالقدر به صورت قطعی معین نشده است تا مسلمانان حداقل در 3شب پیش از روز 19، 21و 23این احیا را انجام دهند و در هر سه شب از فضیلت لیلهالقدر بهره ببرند.
وی اظهار کرد: دعا، کسب علم، خدمت به دیگران و هر چیزی که خداوند را خوشنود میکند، از بهترین اعمال در شب قدر است.
امام جمعه موقت شهر اهواز ابراز داشت: خواندن دعا، طلب بخشش و رحمت از خداوند برای گشایش امور مسلمین و خلق خدا و همچنین خواندن قضای نماز، انفاق و اخلاق حسنه نسبت به دیگران از اعمال بایسته لیلهالقدر است که انسان باید بدان اهتمام ورزد.
عضو مجلس خبرگان رهبری استان خوزستان تاکید کرد: استغفار و دعا و نماز و صلوات بر محمد و آل محمد و زیارت امام حسین علیه السلام و خواندن دعای جوشن کبیر در این شبهای مبارک از بهترین اعمال خیر است و شایسته است فراموش نشود.
حیدری با با اشاره به برتری شب قدر نسبت به شب های دیگر اظهار کرد: حجابها و موانع در شب لیلهالقدر بریده می شود و ارتباط انسان با خداوند آسانتر است و رحمت الهی ویژهای نازل می شود رحمت الهی همیشه از سوی خداوند سبحان نازل است اما در شب لیلهالقدر به نحو ویژه ای است که آن را از تمام شبها و روزها متمایز کند.
نسترن نعمتی/جامجم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر