به گزارش جامجم آنلاین، عین دو که شهری در دو کیلومتری جنوب غرب اهواز است زودتر از هر ناحیه دیگری در این شهر درگیر سیل شد.
مساحت عیندو هفت کیلومتر مربع و نزدیک به 24 هزار نفر در آن ساکن هستند. بر اساس اطلاعات موجود در ویکیپدیا اکثر جمعیت این منطقه را طایفه های السواری، شریفی، سادات موسوی و هاشمی تشکیل داده است.
به هر حال عیندو جز حومه شهر اهواز محسوب میشود و از همین امروز درگیر سیل خانمان براندازی شد که اکنون بسیاری از نقاط کشور را درگیر و گرفتار خود کرده است.
بر اساس گزارش خبرنگار اعزامی جام جم آنلاین به این منطقه سیل زده؛ پیش از این در شهر کوچک عیندو سدبندی ایجاد شده بود که ساعت پنج صبح امروز یکی از سدبندها شکست.
پس از وقوع این اتفاق به سرعت آب به عیندو نفوذ کرد و کوچه، خیابان و خانه ها را زیر پا گذاشت و بسیاری از نقاط این شهر را غیرقابل سکونت کرد.
یکی از خیابان های عیندو به طور کامل زیر آب رفته و تقریبا تمامی منازل مسکونی تخلیه شده است و مردم خود را به نواحی مرتفع رساندهاند. معضل بسیار بزرگی که پس از وقوع سیل در عیندو به وجود آمد نفوذ فاضلاب به درونِ آب سیل است.
در واقع سرازیر شدن سیل به سمت این شهر کوچکِ حومه اهواز باعث بالا آمدن فاضلاب و نفوذ آن به گوشه و کنار اکثر نقاط شده است و بسیاری از مردم به دلیل این اتفاق مشمئز کننده در معرض انواع بیماری های انگلی و عفونی قرار گرفته اند.
فوران فاضلاب در این شهر بر شدت بحران افزوده و موجبات پدید آمدن بویی به شدت نامطبوع در سطح عین دو شده است.
بر خلاف اوضاع بحرانی در این شهر، خدمات رسانی بسیار ضعیف است و با میزان شدت سیل همخوانی و مطابقت ندارد. از نظر مردم این شهر که اکنون آواره شدهاند، مسئولان و ارگانهایی که پس از سیل به عیندو آمدهاند فقط نظاره گر هستند و فقدان کارایی از سوی آنها عصبانیت شدید مردم را به دنبال داشته است.
موضوع بسیار مشهود دیگر به هم ریختگی اوضاع روحی ساکنان این شهر است، مردمی که خانه و کاشانه خود را در معرض تخریب می بینند و از سویی اقدام خاصی تا اکنون برای آنها انجام نشده است. طبیعی است که با چنین شرایط بغرنجی حوصله و اعصابی برای آنها باقی نماند.
نکته جالب دیگر این است که مردم عیندو به محض وقوع سیل در نقاط دیگر کشور به خصوص سوسنگرد بانی کمکهای زیادی بودند و حتی از این شهر نیروهای کمکی به مناطق سیل زده اعزام شد اما اکنون خودشان گرفتار سیل شدهاند.
اتفاق دیگری که پس از وقوع سیل در حومه اهواز به وقوع پیوست این است که به منظور جلوگیری از وورد سیل به منطقه حمیدیه، برخی از ارگانها تصمیم دارند زمینهای کشاورزی را زیر آب ببرند تا آب به حمیدیه نرسد که این موضوع باعث ایجاد تنش و اختلاف شدید بین کشاورزان و مسئولان ذیربط شده است.
در صورتی که این زمینهای کشاورزی زیر آب برود تمامی محصول کشاورزان از بین میرود و خسارت سنگینی به آنها وارد می شود.
به هر حال سیل خود را به اهواز رسانده است و شرایط بحرانی حاکم بر منطقه سیل زده «عیندو»، اقدامات ضرب الاجل بیشتری را فریاد میزند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب