به گزارش ایسنا، غلامرضا فارسانی افزود: براساس مطالعات انجام گرفته در سطوح و بیمارستانهای مختلف، تقریباً ۳۸ درصد از بیماران بستری شده در بیمارستانها، دچار سوءتغذیه متوسط تا شدید و نیازمند حمایتهای تغذیهای اورژانسی هستند.
وی با بیان این که وضعیت بیمارانی که از سوءتغذیه رنج میبرند در بخشهای مراقبتهای ویژه نامناسبتر است، ادامه داد: ۵۳ درصد بیماران بستری در بخش مراقبتهای ویژه دچار سوءتغذیه متوسط تا شدید بوده و این آمار، آماری قابل استناد و بهطور کلی قابل تعمیم است.
فارسانی عنوان کرد: نتایج تحقیقات انجام شده در بیمارستانهای کل کشور بهزودی استخراج میشود.
مسؤول تغذیه بالینی وزارت بهداشت، با اشاره به وضعیت تغذیهای کودکان در بخش مراقبتهای ویژه (PICU) گفت: وضعیت تغذیهای کودکان در این بخشها به مراتب نامناسبتر بوده و میتوان گفت حدود
۶۳ درصد این کودکان نیز از سوءتغذیه متوسط تا شدید رنج میبرند. در بخشهایی مانند بخش سرطان، سوختگی، شیمی درمانی، دیالیز و همودیالیز نیز نگرانی در خصوص سوءتغذیه وجود دارد.
وی با تاکید بر نقش حمایتهای تغذیهای در دستیابی به کفایت تغذیهای افزود: کفایت تغذیهای به تأمین ۸۰ درصد نیازهای تغذیهای و انرژی فرد اشاره دارد و مطالعه مذکور نشان داده حدود ۷۳ درصد بیماران در بخش مراقبتهای ویژه عدم کفایت پروتئین و ۶۴ درصد عدم کفایت انرژی دارند. وضعیت از این نظر در بخش مراقبتهای ویژه کودکان به مراتب بدتر و نزدیک به ۹۰ درصد است.
مسؤول تغذیه بالینی وزارت بهداشت با بیان این که وضعیت موجود، مسؤولیت کارشناسان تغذیه را سنگینتر میکند، ادامه داد: باید به تکمیل حمایتهای تغذیهای در بیمارستانها بیشتر توجه شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد