دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه خبری پلیس، علی اصغر افتخاری اظهار داشت: با مراجعه یک خانم از شهروندان بندرعباسی مبنی بر اینکه شخصی در فضای مجازی برای شاکی ایجاد مزاحمت کرده، پیگیری موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس فتا قرار گرفت.
وی با بیان اینکه متهم از طریق شبکه اجتماعی اینستاگرام، اقدام به مزاحمت کرده است، افزود: شاکی در اظهارات خود بیان داشت که متهم ضمن ایجاد مزاحمت با بیان اعمالی خلاف حقیقت قصد برهم زدن زندگی خانوادگی وی را داشته است.
رئیس پلیس فتا هرمزگان گفت: در ادامه با انجام اقدامات کارشناسی و شگردهای خاص پلیسی متهم شناسایی و به پلیس فتا احضار شد.
وی در ادامه بیان کرد: در بازجویی بعمل آمده، متهم بیان داشت که شوهر شاکیه مدتی بود اینجانب را فریب و به بنده پیشنهاد ازدواج داده بود در صورتی که بنده اصلا خبر دار نبودم که ایشان ازدواج کرده است و مدتی با ایشان رابطه دوستانه داشتم تا اینکه متوجه شدم متاهل است.
افتخاری ضمن تاکید بر اینکه هرگونه مزاحمت برای اشخاص حقیقی و حقوقی از طریق فضای مجازی یا پیامرسانهای موبایلی مطابق قانون جرائم رایانهای، جرم محسوب میشود، گفت: شبکههای اجتماعی و اینترنت مکان مناسبی برای تسوبه حسابهای شخصی نیست.
این مسؤول انتظامی در پایان گفت: شهروندان میتوانند درصورت بروز هرگونه مشکل در فضای مجازی به پلیس فتا مراجعه و یا برای کسب اطلاعات بیشتر و بهرهمندی از مطالب آموزنده به سایت پلیس فتا مراجعه کنند.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد