سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، با نزدیک شدن به اربعین، بسیاری از عاشقان اهلبیت(ع) در تدارک سفر به کربلای معلی هستند اما در این بین برخی از زائران برای تأمین هزینههای سفر خود بهفکر دریافت وام هستند.
در حال حاضر هزینه اعلامشده از سوی سازمان حج و زیارت برای سفر به عتبات عالیات بهصورت زمینی یک میلیون و 900 هزار تا دو میلیون و 200 هزار تومان و سفر هوایی بین 3 میلیون و 600 تا 3 میلیون و 900 هزار تومان است اما طبق دستورالعمل پیشبینیشده افرادی که دارای فیش عمره مفرده هستند میتوانند برای اخذ وام اقدام کنند.
شرایط دریافت وام
پیش از این محمد آزاد معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت در اعلام شرایط دریافت وام گفت: هنگام ثبتنام در سامانه عتبات، گزینهای وجود دارد که با انتخاب آن، شرایط استفاده از وام فعال میشود.
وی همچنین اعلام کرد که اطلاعات متقاضی دریافت وام به بانکهای ملی یا ملت ارسال و فیش سپرده عمره مفرده متقاضیان دریافت وام بهعنوان ضامن لحاظ میشود. نحوه بازپرداخت نیز طبق ضوابط بانک است اما بانکهای ملی و ملت شرایط دریافت وام را بهصورت دقیقتر اعلام کردند.
بعد از ثبتنام متقاضیان، اطلاعات وارد سیستم و با مراجعه مشتری به بانک شرایط دریافت وام آغاز میشود بر این اساس بانکهای مذکور به هر متقاضی دریافت وام یک میلیون و 500 هزار تومان با سود 18 درصد میپردازند.
مبلغ هر قسط 96 هزار تومان و مبلغ سود آن 223 هزار تومان است که در مجموعه با در نظر گرفتن مبلغ سود متقاضیان باید یک میلیون و 723 هزار تومان به بانک بازگردانند.
فیش عمره مفرده افراد نیز حکم ضامن را خواهد داشت اما یکی از شروط مهم برای دریافت وام این است که سود سپرده عمره مفرده دستنخورده باقی مانده باشد. طی چند سالی که از زمان ثبتنام سفر عمرده مفرده گذشته، ماهانه مبلغی بهعنوان سود سپرده به حساب آنها واریز شده است اما برای دریافت وام باید این مبلغ در حساب وجود داشته باشد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد