
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، اصل ۱۴۲ قانون اساسی به صراحت تاکید بر این دارد که «دارایی رهبر، رئیس جمهور، معاونان رئیس جمهور، وزیران و همسر و فرزندان آنان قبل و بعد از خدمت، توسط رئیس قوه قضاییه رسیدگی میشود که بر خلاف حق، افزایش نیافته باشد.»
روز سهشنبه ۲۱ خرداد سال جاری غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوهقضائیه از تصویب، ابلاغ و اجرایی شدن «آییننامه قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسؤولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران» از سوی رئیس قوه قضائیه خبر داد.
پس از تلاش و کار کارشناسی قوه قضائیه، مراسم رونمایی از سامانه «ثبت دارایی مقامات، مسؤولان و کارگزاران» به آدرس https://residegi.adliran.ir با حضور شهریاری رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه روز یکشنبه ۳۱ شهریور برگزار شد.
آنها باید بعد از دریافت حساب کاربری «ثنا» از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تا پایان آبان ماه داراییها و اموال خود را باید در سامانه فوق الذکر ثبت کنند.
با پیگیری های انجام شده از جمع 19 وزیر، معاونین رئیس جمهور و اعضای کابینه موفق به کسب اطلاع از 7 نفر شدهایم، البته تلاش برای پرسیدن این سوال از دیگر اعضا ادامه خواهد داشت.
از تعداد مذکور 3 نفر اموال و داراییهایشان را در سامانه ثبت کردهاند، 1 نفر درحال تکمیل اطلاعات است، 2 نفر هنوز ثبتنام نکردهاند و یک نفر هم نسبت به این مسئله اظهار بی اطلاعی کرد.
آخرین وضعیت اعلام اموال اعضای دولت به قوه قضاییه در این باره را در جدول زیر بخوانید:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان